Czy u was też są takie ceny...?
-
- Lex user
- Model Lexusa: is200 AT
Trochę się zdziwiłem rachunkiem jak odbierałem samochód... mea culpa, że nie zapytałem wcześniej o wycenę, zostałem postawiony przed faktem dokonanym, spodziewałem się znacznie niższych kosztów... pierwszy raz tam byłem, więc i o solidności jeszcze nie mogę nic powiedzieć... czy wszędzie jest tak drogo?? Chodzi o pozycje zaznaczone strzałką... serwis we Wrocławiu. Dane ukryte, nie chce siać propagandy 

- Attachments
-
- CAM00054a.jpg
- (125.62 KiB) Downloaded 1240 times
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
Re: Czy u was też są takie ceny...?
nie wiesz co to jest szpilka koła i nakrętka?
szpilki wystają z piasty a nakrętką przykręca się alu...
najwyraźniej ściągali koło i ujeb** im się szpilka (zdarza się) ale po co im nowa nakrętka???
naciągnęli Cię jak cholera, bo szpilki i nakrętki są po 7-9zł. za sztukę (allegro.pl)
i wymiana za 100zł.
mój mechanik weźmie ode mnie 50zł. za wymianę 20-tu szpilek

no ale on autoryzacji ni ma
szpilki wystają z piasty a nakrętką przykręca się alu...
najwyraźniej ściągali koło i ujeb** im się szpilka (zdarza się) ale po co im nowa nakrętka???
naciągnęli Cię jak cholera, bo szpilki i nakrętki są po 7-9zł. za sztukę (allegro.pl)
i wymiana za 100zł.

no ale on autoryzacji ni ma
SC430 '2002
-
- Lex user
- Model Lexusa: is200 AT
nie nie, szpilkę sam uwaliłem dokręcając koło... nakrętka pękła w takim miejscu, że nie dało się uratować. Jednak spodziewałem się niższych kosztów.
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
- bamss
- Lex Driver
- Model Lexusa: is250
ale nie mieszajcie kosztow z allegro z serwisem na alegro sa tansze wiadomo ale serwis ma swoje ceny
https://www.facebook.com/is250bams/?fref=ts Auto-Elektronika -naprawy komputerow airbag liczniki CarAudio-zabudowy w ofercie Vibie, DigitalDesigns,Alpine,Gms i wiele innych 662032092
- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
Fajne ceny:) przed robotą powinni Cie poinformować o kosztach, bo jak by tak było do wymiany 20 szpil heheh
Myślę ze na tą wymianę to max z 50 dych
Myślę ze na tą wymianę to max z 50 dych
- dommell
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS430
Korzystalem z serwisu przy wymianie rozrzadu. Po zasiegnieciu jezyka tu i tam,zaczalem sie zastanawiac,czy ryzykowac,aby ktos uczyl sie na moim
.Bylo szybko,z malym przegladem ilus tam punktow i plynem chlodzacym gratis i niewielkim rabatem-120 PLN.Jezeli chodzi o koszt,to powiedziano mi o tym na poczatku.
Czesci z Pulawskiej-z rabatem.Fakt,jest drogo,ale pewnie.Na pytanie w pewnym warsztacie czy robili taki silnik ,odpowiedziano-nie ale damy rade!
Pytac o cene,probowac negocjowac i moze sie...skusic. Ale tylko w powaznej sprawie za jaka uwazam silnik.
Pozdrowienia

Czesci z Pulawskiej-z rabatem.Fakt,jest drogo,ale pewnie.Na pytanie w pewnym warsztacie czy robili taki silnik ,odpowiedziano-nie ale damy rade!

Pytac o cene,probowac negocjowac i moze sie...skusic. Ale tylko w powaznej sprawie za jaka uwazam silnik.
Pozdrowienia
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Jaki dokładnie koszt wymiany rozrządu i jaki części w serwisie ?kotekmalgosi wrote:Korzystalem z serwisu przy wymianie rozrzadu. Po zasiegnieciu jezyka tu i tam,zaczalem sie zastanawiac,czy ryzykowac,aby ktos uczyl sie na moim.Bylo szybko,z malym przegladem ilus tam punktow i plynem chlodzacym gratis i niewielkim rabatem-120 PLN.Jezeli chodzi o koszt,to powiedziano mi o tym na poczatku.
Czesci z Pulawskiej-z rabatem.Fakt,jest drogo,ale pewnie.Na pytanie w pewnym warsztacie czy robili taki silnik ,odpowiedziano-nie ale damy rade!![]()
Pozdrowienia
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS430
Czesci 1600 ,robocizna 1200. Czy w kazdym ASO bedzie tyle samo? -nie wiem.
Duzo,to prawda!
Duzo,to prawda!