Co tak naprawdę znaczy Lexus?
- bamss
- Lex Driver
- Model Lexusa: is250
Re: Co tak naprawdę znaczy Lexus?
kazdy woz na cos cierpi ale znajomy ma gs300 mk2 i jakies pierdoly sie wysypaly ale np audi czy passat 2010r awarie non stop, ostatnio octavia 2012r zgnily kable do wycieraczek... jak tu zyc:) tylko w japoni:)
https://www.facebook.com/is250bams/?fref=ts Auto-Elektronika -naprawy komputerow airbag liczniki CarAudio-zabudowy w ofercie Vibie, DigitalDesigns,Alpine,Gms i wiele innych 662032092
- turkus
- Lex Driver
- Model Lexusa: is 300 SC
Brata Octavia akurat się nie psuje po 12 latach, ale jest wzięta z salonu i od początku w naszych rękach. Zmieniać jej nie zamierzabamss wrote:kazdy woz na cos cierpi ale znajomy ma gs300 mk2 i jakies pierdoly sie wysypaly ale np audi czy passat 2010r awarie non stop, ostatnio octavia 2012r zgnily kable do wycieraczek... jak tu zyc:) tylko w japoni:)

- bamss
- Lex Driver
bo starymi vagami niemcy strzelili sobie w kolana i teraz to poprawiaja:) ja mam jeszcze corolle e12 impreze mialem accorda i wiem ze nie kupie nic innego poza japoncem.. poza tym nie dogonisz japonca bo kreci sie do koncA:D
https://www.facebook.com/is250bams/?fref=ts Auto-Elektronika -naprawy komputerow airbag liczniki CarAudio-zabudowy w ofercie Vibie, DigitalDesigns,Alpine,Gms i wiele innych 662032092
- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
Lexus tez miał problemy z klekotami:P i nie mozna brać pod uwagę 1000 passatów w mieście na 10 lexów bo to nie miarodajny wynik, ale to dobry temat przy browarku 
Ale fakt ze jak sie widzi Lexusa to oczy same lecą za nim,
Panowie wracamy do tematu bo odjechałem troszkę za daleko hehehe

Ale fakt ze jak sie widzi Lexusa to oczy same lecą za nim,
Panowie wracamy do tematu bo odjechałem troszkę za daleko hehehe
- dead_beat
- Lex Driver
- Model Lexusa: Stilo 2.4Abarth temporary
Oj oczy biegają... Najśmieszniejsze są takie spojrzenia jak miałem na sobie wzrok kolesia z BMW 5 -Nie miał znaczka modelu, tak na oko to 2010-2012 rok i jak ruszył razem ze mną ze świateł to dziwił się, że jadę równo z nim. Docisnął gazu to pomyslalem, że też umiem
deczko z tyłu został to później cały czas patrzył się jakby z pretensją 

- bamss
- Lex Driver
a ja wlasnie jade sobie spokojnie i jeszcze bardziej sie wkur#$%$# ze nie chce sie scigac 

- turkus
- Lex Driver
- Model Lexusa: is 300 SC
No i teraz to już na pewno nie kupię Niemca. No bez żartów.
@klexus, Panie też?
daj pomarudzić, tu jest podobno na każdy temat 
@klexus, Panie też?

Last edited by turkus on 13 Jul 2014, o 23:53, edited 1 time in total.
- bamss
- Lex Driver
haha od mistrzow swiata nie kupisz no co ty:)
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
ale sobie słodzimy... miodek aż cieknie po nogach
ale cóż... sama prawda 

SC430 '2002
- dead_beat
- Lex Driver
- Model Lexusa: Stilo 2.4Abarth temporary
Ajaha, dziś mój kolega, który wcześniej miał Hondę Civic, BMW E46, teraz jeździ Mazdą 6 - przesiadł się bo miał naprawdę dobrą okazję; przejechał się moim ISem i mówi:
Miałem Hondę to po prostu nie wiedziałem Kto to jest mechanik, BMW to była skarbonka, Mazda jest ok, ale to to jest prawdziwy przebłysk japońskiej myśli technicznej
Miałem Hondę to po prostu nie wiedziałem Kto to jest mechanik, BMW to była skarbonka, Mazda jest ok, ale to to jest prawdziwy przebłysk japońskiej myśli technicznej