OC Łódź
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
OC Łódź
Witam gdzie tanio ubezpieczyć Lexusa w Łodzi?? Płace teraz 600zł na rok w AXA DIRECT byłem się dzisiaj dowiedzieć o wysokość składki to Pani powiedziała że składka będzie wyższa niż rok temu mimo tego iż nie miałem stłuczek...
- KowaLazer
- Lex Driver
- Model Lexusa: is200
Re: OC Łódź
Ja pitole, gdybym miał 600 PLN na rok to bym chyba płakał z radości . Na razie mam przedłużenie oc poprzedniego właściciela (ok700 pln)ponieważ HDI nie naliczało różnic , boje się ile będę musiał płacić, jak się aktualne skończy . Na dzień dzisiejszy w HESTIA naliczyli mi około 1700 pln i chyba będę smuszony oddać kawałek samochodu mamuśce, co by jakaś zniżka wpadła. Myślę, że mniej niż 1200 PLN nie będę miał .
Słyszałem , że w m-banku mają dobre opcje .
PS. To Ciebie kiedyś zgarnąłem z drogi pod garaż ?
Wyliczyłem teraz w AXA -1129 pln ... chyba sie nie obejdzie bez opcji darowizny 1/3 pojazdu

Słyszałem , że w m-banku mają dobre opcje .
PS. To Ciebie kiedyś zgarnąłem z drogi pod garaż ?

Wyliczyłem teraz w AXA -1129 pln ... chyba sie nie obejdzie bez opcji darowizny 1/3 pojazdu

- dolina
- Lex user
- Model Lexusa: IS300 + E39 4.4 V8
To ja tyle nie płaciłem za IS mkII 3.5L
I to jak miałem 21 lat. Fakt ze na patencie ale w życiu bym nie zapłacił za 2 litrowy samochód tyle ubezpieczenia
Za BMW 4.4i wyszło mi teraz nie cale 600zł

- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Kolega chyba pomylił OC z ACKowaLazer wrote:Ja pitole, gdybym miał 600 PLN na rok to bym chyba płakał z radości . Na razie mam przedłużenie oc poprzedniego właściciela (ok700 pln)ponieważ HDI nie naliczało różnic , boje się ile będę musiał płacić, jak się aktualne skończy . Na dzień dzisiejszy w HESTIA naliczyli mi około 1700 pln i chyba będę smuszony oddać kawałek samochodu mamuśce, co by jakaś zniżka wpadła. Myślę, że mniej niż 1200 PLN nie będę miał .![]()

- dommell
- Lex Driver
niekoniecznie, kiedyś, musiałbym odtworzyć w jakiej firmie, z pierwszym Lexem,w Kielcach, 4 lata temu, wyszło mi za OC 550zł po przednim właścicielu, plus 1200zł dopłaty jako dla mnie, czyli w sumie 1750zł. Uciekłem odrazu. Głównie przez wiek (granica to 28 lat!), ale i zerowe zniżki. Obecnie nawet 600zł nie płącę, a nie mam jeszcze maksymalnych zniżek, w Liberty.
- KowaLazer
- Lex Driver
Mam 20 lat i prawko od dwóch , tak więc po konsultacji z ubezpieczycielem i wyliczeniu wychodziło mi od 1200 do nawet 2100 PLN ...
Jeśli macie jakieś patenty to bardzo bym prosił bo za ten hajs można pięknych pierdółek kupić do Lexa
Pozdrawiam !
Jeśli macie jakieś patenty to bardzo bym prosił bo za ten hajs można pięknych pierdółek kupić do Lexa

Pozdrawiam !
Last edited by KowaLazer on 6 Aug 2014, o 22:05, edited 1 time in total.
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Dopisz ojca do auta i ubezpiecz na niegoKowaLazer wrote:Mam 20 lat i prawko od dwóch , tak więc po konsultacji z ubezpieczycielem i wyliczeniu wychodziło mi od 1200 do nawet 2100 PLN ...
Jeśli macie jakieś patenty to bardzo bym prosił bo za ten hajs można pięknych pierdółek nakupować do Lexa
Pozdrawiam !

- dolina
- Lex user
- Model Lexusa: IS300 + E39 4.4 V8
Szkoda ze nie jestes z Podlasia, u mnie w mieścinie jest dobry "magik" 

- dommell
- Lex Driver
bez zmiany właściciela, to znam tylko dwa. Raz to kod rabatowy ( do Liberty można znaleźć w googlach...) daje 50zł na OC, i ustawiasz jak najmniejszy przebieg roczny (np. 10tys km), to też może być i 50zł oszczędności.
- KowaLazer
- Lex Driver
No chyba właśnie tak będzie, że dopisze kogoś z bólem serca ...
Mowa cały czas o koszmarnie wysokim OC , o tym ze AC mniej wiecej tyle kosztuje -wiem.
Pozdrawiam

Mowa cały czas o koszmarnie wysokim OC , o tym ze AC mniej wiecej tyle kosztuje -wiem.
Pozdrawiam