To ładnie nas tu w tym kraju rąbią po kieszeni. Ciekawe jeszcze, ile rzeczywiście ori jest w tych "ori" na ebay'uNowakman85 wrote:na ebayu nowe denso czyli ori chodzą po 330zł a ngk w Polsce coś koło 580zł;)

To ładnie nas tu w tym kraju rąbią po kieszeni. Ciekawe jeszcze, ile rzeczywiście ori jest w tych "ori" na ebay'uNowakman85 wrote:na ebayu nowe denso czyli ori chodzą po 330zł a ngk w Polsce coś koło 580zł;)
jak zmienisz dwumas na jednomas to zapomnisz o tym temacie... co do jednomasu to albo import z Uk , albo z Japanowa albo Pan Otoczak ktory przerabia dwumasy na jednomasyDukeMarcin wrote: W temacie dwumasy, ma ktoś "jednomasę" ? Przepraszam jeśli nawza nie fachowa. Czytałem wątek na forum o dmumasach i nadal nie wiem nic. Na co lepiej wymienić i ile kosztuje dwumasa lub "jednomasa" w Polsce ? Czy są problemy z dostępnością.
W UK "jednomasa" JUN lub "lokalnego" producenta kosztuje około 2500 zł.
Ktoś mi napisał, że dwumasy padają - oczywiście rozumiem. Jeżeli padnie po 100 tys km - spoko nie ma problemu, ale jak się cos stanie po 30 tys to chyba ch.. mnie strzeli. Więc jak to jest z tym padaniem ?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests