michalWro wrote:O jakim wyświetlaczu mówisz?zapek wrote:koledzy forumowicze, pokazał się na all...... nowy nabytek (potencjalny) i moje pytanie jest takie ;
czy w wersji po lifcie nie powinno być wyświetlacza ciekło-krystalicznego obligatoryjnie ??? czy może wychodziły też takie wersie jak ten, bez.
http://allegro.pl/ls-400-stan-kolekcjon ... 09209.html
Ten od radia też jest ciekłokrystaliczny.
Witam, kolego polecam zakup od tego kolesia z ogłoszenia. Ja kupiłem od niego w kwietniu swojego LS400 1997r, to co było napisane było prawdą. Solidny sprzedawca - jak chcesz to prześlę Ci na e-maila jego poprzednie ogłoszenie, czyli mój zakup. Uwierz mi, że mam taki jedyny egzemplarz w swoim powiecie i wszyscy się za nim oglądają, miałem już kilku kupców, ale niestety nie sprzedam go za żadne pieniądze, jak go kupowałem miał 135 tysięcy przebiegu, teraz ma 150kk i pojechałem kontrolnie sprawdzić zawieszenie, bo coś mi nie pasowało i okazało się, że do wymiany są tylko lub aż 2 tuleje przedniego wachacza, kupiłem w serwisie po 220 pln i w czwartek będę wymieniał. Ten mój lata nawet 2.7.0. i to już 2 razy udało mi się taką prędkość osiągnąć - po prostu igła.