Proste. Ja swoim nie jeżdżę więcej niż 160 km/h, więc na wuj mi te konie. Moment obro i do tego moment obro nisko hehe Tego potrzebujemycarinus wrote:Mi wystarcza 320NM i moc mnie nie interesuję,bo nie używam mocy max. tylko przebieg momentu.

Proste. Ja swoim nie jeżdżę więcej niż 160 km/h, więc na wuj mi te konie. Moment obro i do tego moment obro nisko hehe Tego potrzebujemycarinus wrote:Mi wystarcza 320NM i moc mnie nie interesuję,bo nie używam mocy max. tylko przebieg momentu.
Masz gdzieś ten wątek?ledziu wrote:Właśnie nie jest rzeźba w kategorii rzeźby![]()
Samo oszukanie silnika pracującego na automacie po podłączeniu manuala dobremu mechaniorowi zajęło 30min.
Nie mam wątku ale pierwszy raz słyszę o takim czymś... oczywiście jest to możliwe bo różne cuda widziałembaniaq wrote:Masz gdzieś ten wątek?
Idziesz mocno w ogólniki w których są najważniejsze szczegóły...baniaq wrote:Oszukać silnik, że skrzynia jest na D to nie problem. Ale tracisz VVTi i przez to kupę Nm.
Nie wiem czemu walczyli... może mieli pecha, może czegoś nie wiedzieli a może coś innego się stało ale na 100% swapowcy nie wybierają 1uz bo nie mogą sobie poradzić z vvti hmmm może 10lat temubaniaq wrote:Jest projekt Rx-v8 3UZ na ITB + skrzynia 350Z i chłopaki jeszcze nie uruchomili VVTi, a walczyli z tym dniami i nocami.
Dlatego swapowcy wybierają 1UZ
Ja mam tak zrobione na N i wszystko chodzi , poza tym ze wali czekiem po oczachbaniaq wrote:ledziu wrote:
Oszukać silnik, że skrzynia jest na D to nie problem. Ale tracisz VVTi i przez to kupę Nm.
Popadasz w same skrajności ponieważ nie piszemy o "cokolwiek" i że "wszystko sie da" tylko o 3uz...baniaq wrote:Tylko rozmowa jest o 3uz a nie 2jz.
I faktycznie to nie ma już sensu, bo cokolwiek nie napiszę to ledziu i tak powie "da się, bo wszystko się da", a że wszyscy na forach wypisują, że 3uz to straszna sucz pod względem elektroniki i rezygnują z projektów to ch
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests