[IS200] wybór felg
- legato97
- Administrator
- Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H
- scorpio102
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Re: [IS200] wybór felg
No wlasnie tego jeszcze nie wiem bo dopiero zapytanie wyslalem
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300 Sportcross
Panowie szukam felg z wkleslymi ramionami do sportcrossa . chodzi mi o cos w takim stylu jak na foto. Znacie jakies konkretne modele? Za kazda rade bede wdzieczny

- andrew
- Lex user
- Model Lexusa: is 200
- scorpio102
- Lex user
No raczej bo kiedys sie pytalem kolesia na fb z grupy lexa w anglii bo wlasnie takie mial a i mi sie bardzo podobaja... Rownie dobrze moga byc Tomason Tn1 Xxr 527 lub tez Enkei Yamato
- andrew
- Lex user
- Model Lexusa: is 200
XXR 527 i Tomason Tn1 maja 10 ramion, a Eneki Yamato to już nieco inny wzór.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300 Sportcross
Ja podalem te felgi tylko jako przyklad wkleslych ramion, bo moze nie kazdy wie o co chodzi. Wiec nie musza byc te tylko w podobnym stylu a ilosc ramion moze być inna
- scorpio102
- Lex user
No tez wlasnie dlatego zaproponowalem takie felgi bo kolega nie pisal ze musza miec okreslona ilosc ramion a wklesle sa kazde z tych co podalem
- Jarekkk
- Lex user
Szukam felg z oponami do IS200 do 2tysi.
Wymyśliłem sobie że do mojego srebrnego wozu będą pasować czarne ze srebrnym rantem, co o tym sądzicie? macie jakies propozycje dla mnie?
Widziałem też srebrne ISy ze srebrnymi felgami i też fajnie wyglądały, ale chciałbym jednak wprowadzić jakiś drogi kolor do samochodu.
Obecnie posiadam oryginalne felgi od lexusa tyle że te starsze z toyoty (prawdopodobnie w 1999 ładowali 16 caly felgi a później wkładali te 17 calowe oryginalnie.
Myślę nad 18 calami, czy nie będzie mi obdzierać nigdzie taka felga z oponą? zawieszenie nie mam modyfikowane.
Mile widziane propozycje felg do lexusa które pasują. Kiedys też widziałem na forum taki temat w którym typ miał mnóstwo felg do lexusów ale nie moge tego znaleźć.
Z góry dziękuje za odpowiedzi i rady
Wymyśliłem sobie że do mojego srebrnego wozu będą pasować czarne ze srebrnym rantem, co o tym sądzicie? macie jakies propozycje dla mnie?
Widziałem też srebrne ISy ze srebrnymi felgami i też fajnie wyglądały, ale chciałbym jednak wprowadzić jakiś drogi kolor do samochodu.
Obecnie posiadam oryginalne felgi od lexusa tyle że te starsze z toyoty (prawdopodobnie w 1999 ładowali 16 caly felgi a później wkładali te 17 calowe oryginalnie.
Myślę nad 18 calami, czy nie będzie mi obdzierać nigdzie taka felga z oponą? zawieszenie nie mam modyfikowane.
Mile widziane propozycje felg do lexusa które pasują. Kiedys też widziałem na forum taki temat w którym typ miał mnóstwo felg do lexusów ale nie moge tego znaleźć.
Z góry dziękuje za odpowiedzi i rady

- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
IMO minimum 18" jak wrzucisz to będzie bajka, ale niestety żeby to miało ręce i nogi to musiałbyś zainstalować co najmniej krótsze springi (-35mm.)
do Millenium Silver bardzo dobrze pasują felgi w kolorze grafitowym
do Millenium Silver bardzo dobrze pasują felgi w kolorze grafitowym

SC430 '2002