Podłączenie foteli is200
Podłączenie foteli is200
Witam mam problem... otóż chcę w moim is200 wymienić całą tapicerkę z weluru na alcantarę ze skórą. Mam fotele manualne a planuję włożyć te skórzane full elektryczne. I mam następujący problem --- po stronie kierowcy mam 3 wtyczki które nie pasują do fotela elektrycznego (jedna wtyczka) a po stronie pasażera nie ma nic
. potrzebowałbym ewentualnie schemat kostek/podłączeń elektryki foteli by instalację pociągnąć... dziękuję za pomoc i zainteresowanie

- blue
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS200 Sport
Re: Podłączenie foteli is200
Fotel kierowcy powinien mieć chyba 3 wtyczki (białe) + poduszka (żółta). Nie ma wtyczek dla fotela pasażera gdzieś pod tapicerką?
podłoga ma kierowcy u mnie ma wyjście właśnie tych 3 wtyczek (tych o których piszesz) a fotele elektryczny tylko jedną i całkiem inną. Pasażera jeszcze raz poszukam ale jak na razie nie widać
- blue
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS200 Sport
To dziwne. Możesz zrobić zdjęcie fotela od dołu?
owinno być tak:
http://i128.photobucket.com/albums/p184 ... G_0738.jpg
owinno być tak:
http://i128.photobucket.com/albums/p184 ... G_0738.jpg
Nie ma ktoś może opisu wtyczek i pinów we wtyczkach?
- GOLDI
- Lex user
- Model Lexusa: IS200 SportCross / mr2 sw21
Simeon ja Cie proszeSimeon wrote:Nie ma ktoś może opisu wtyczek i pinów we wtyczkach?

GOLDI nie przenoszę bo to już szukałem (w pierwsze j kolejności) i mam nawet wydrukowane tylko dalej nic mi to nie mówi
, a w ogóle je przepatrzyłeś?
nie ma tam odpowiedzi na moje pytanie/ prośbę

- GOLDI
- Lex user
- Model Lexusa: IS200 SportCross / mr2 sw21
tak Szymuś
na bazie tego co tam jest podane doskonale można wyczuć co gdzie powinno być podpięte
przecież tam dużej filozofii nie ma
zerknij jeszcze raz 

Fotel manualny różni się od elektrycznego wtyczkami , nie idzie ich spasować (cały dzień przekładałem wnętrze ) jedyne co pasuje to poduszki i nawet w tym samym kolorze są (żółty) , a czujnik pasów już nie. Jutro zdjęcia bo ja opadam już z sił a szkoda mi rozbierać i niszczyć ori wtyczki , chciałem lexa jak najbardziej w orginale narazie
- jordi007
- Lex Driver
- Model Lexusa: Gs 450h
Dziwne ja mam manuala wersję najubozsza i wstawiłem z Anglika pełna elektryka i podgrzewanie jedyny problem to czujnik pasów (przełożenie że starych i podgrzewanie pasażera ale to plus poprowadzić a resztę kabli miałe.