+1forest wrote:więc proszę o raport:
- video jak to się wkręca w wąski otwór (jak wygląda całokształt)
- ponoć są stalowe, czy napewno?
- dokładną długość całej nakrętki
dzięki
nakrętki
- tmx89
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200
Re: nakrętki

- tmx89
- Lex Driver
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
http://allegro.pl/sruby-nakretki-waskoo ... 07667.html
czy cos takiego będzie się nadawało do felg Drag wheels DR 44 do lexa IS 200?
czy cos takiego będzie się nadawało do felg Drag wheels DR 44 do lexa IS 200?
- baniaq
- Lex Maniak
Elo,
Widział ktoś z Was nakrętki do OEM felg (z płaską podkładką) w jakichś fajnych kolorach? Potrzebuję niebieskiego (najlepiej), czarnego (przeżyję) lub złotego (od biedy).
Ewentualnie jakieś ALU nakrętki, które można sobie poanodować / stalowe, które można ocynkować na czarno.
Widział ktoś z Was nakrętki do OEM felg (z płaską podkładką) w jakichś fajnych kolorach? Potrzebuję niebieskiego (najlepiej), czarnego (przeżyję) lub złotego (od biedy).
Ewentualnie jakieś ALU nakrętki, które można sobie poanodować / stalowe, które można ocynkować na czarno.
- baniaq
- Lex Maniak
up.
Jakie nakrętki polecacie? Skąd kupowaliście nakrętki do OEM felg? Chodzi mi o te z płaską podkładką. Nie chcę kupować jakiegoś shitu, z którym będą problemy. Mam 5 sztuk ori z salonu Lexa, potrzebuję jeszcze 15, nie chcę zbytnio przepłacać...
Pytanie drugie: Czy widzieliście skuteczne zabezpieczenia do OEM felg, które nie wyglądają jak kupa?
EDIT pytanie 3: Do IS200 podchodzi M12x1.5?
Jakie nakrętki polecacie? Skąd kupowaliście nakrętki do OEM felg? Chodzi mi o te z płaską podkładką. Nie chcę kupować jakiegoś shitu, z którym będą problemy. Mam 5 sztuk ori z salonu Lexa, potrzebuję jeszcze 15, nie chcę zbytnio przepłacać...
Pytanie drugie: Czy widzieliście skuteczne zabezpieczenia do OEM felg, które nie wyglądają jak kupa?
EDIT pytanie 3: Do IS200 podchodzi M12x1.5?
Sprzedam graty do IS200/300:
- kanapę tylną bez zagłówków czarna skóra + alkantara (wyprana 99zł)
- boczki drzwiowe przejściowe (czarna ramka głosników) w czarnej alkantarze (40zł)
- boczki drzwiowe przejściowe (czarna ramka głosników) w czarnej alkantarze (40zł)
-
- Lex user
Ja kupiłem te:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/sruby ... 07667.html
na początku prezentowały się wyśmienicie, ale po pół roku delikatnie już pordzewiały a używam wyłącznie klucza z zestawu. Być może to wina tego że dość często wachluje tymi kołami:P
Muszę je wyczyścić środkiem do aluminium ale to raczej nie jest tylko zaśniedziałe. Także osobiście jestem średnio zadowolony
Aaaa i byle jakim kluczem te nakrętki da się okręcić
Felgi mam nie oryginalne ale srebrne i nakrętki też srebrne i świetnie to pasuje
http://archiwum.allegro.pl/oferta/sruby ... 07667.html
na początku prezentowały się wyśmienicie, ale po pół roku delikatnie już pordzewiały a używam wyłącznie klucza z zestawu. Być może to wina tego że dość często wachluje tymi kołami:P
Muszę je wyczyścić środkiem do aluminium ale to raczej nie jest tylko zaśniedziałe. Także osobiście jestem średnio zadowolony
Aaaa i byle jakim kluczem te nakrętki da się okręcić

Felgi mam nie oryginalne ale srebrne i nakrętki też srebrne i świetnie to pasuje
- baniaq
- Lex Maniak
No dobra, trudno, kupię OEM. Zamówiłem dziś komplet... Na szczęście dostałem fajny rabat 
Jeżeli TPI po pół roku wygląda jak kupa, to nie ma co...

Jeżeli TPI po pół roku wygląda jak kupa, to nie ma co...
Sprzedam graty do IS200/300: