Sebek wrote:http://otomoto.pl/oferta/lexus-gs-salon ... p4o0T.html
Kraków, Wieliczka... ogladał ktoś??
EDIT: Sam sobie odpowiem- sprawdzilem, niby serwisowany, ale:
- do wymienay padniete czujniki poziomowania przód + tył (w ASO ok 1680zl sztuka)
- wyciete katy plus jakies emulatory zastosowane
- wg "projekt86" nie zbiera sie to jakos za specjlanie jak na 300tke
- nowa/uzywana skrzynia
- nowe/uzywane amortyzatory
- wymieniane kurtyny boczne, komputery podszek, tylne zderzak, malowane nadwozi etc.
-pozniej w historii jeszcze naprawa blacharska przodu auta
-do wymiany na juz hamulce przod + tyl
Witam serdecznie,
Chciałbym sprostować parę rzeczy, o któych pisał Pan wyżej cytowany.
1. Samochód nie ma wyciętych katalizatorów ( nie mam pojęcia skąd taka informacja)
2.W aucie zmienione zostały tarcze i klocki z przodu
3. Prosiłem o wyjaśnienie o jakie czujniki poziomowania z tyłu chodzi, niestety nie doczekałem się. Uszkodził się czujnik przednich ksenonów( nie skęcają tylko świecą normalnie na wprost) i tego nie robiłem bo nie widziałem w tym głębszego sensu.
4. Co do historii serwisowej auta. Samochód zakupiłem w aso Katowice, gdzie podczas oględzin zostałem poinformowany o szkodzie parkingowej ( uszkodzenie z tyłu ). I z tą informacją żyłem do czasu, kiedy nie pojawił się wpis Pana powyżej.
5. Powoływanie się na opinie Teamu 86, że auto nie jedzie?? nie wiem co to miało znaczyć szczerze mówiąc. Może chodziło o okres kiedy samochód miał jeszcze uszkodzoną skrzynie, z tym się zgodzę. Aktualnie auto jest po wymianie i jeździ normalnie bez żadnych odchyleń. Proszę najpierw sprawdzać takie informację i potem zamieszczać je na forum.
Pozdrawiam