Co po lexusie....
- carinus
- Lex Master
- Model Lexusa: RX400h,IS220d
Re: Co po lexusie....
Przez ostatnie dni śledziłem forum BMW zeby doczytać nieco informacji o modelu E46 2.0 benzyna,kombi.Długo nie wytrzymałem czytania tekstów nadętych użytkowników najlepszych na świecie aut.Szukam następcy avensisa I gen. i pomyślałem o bumie oczekując w miarę dobrego komfortu jazdy,za niewielkie pieniądze,jednak zaczynam powątpiewać w zasadność tego wyboru.
- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
- carinus
- Lex Master
- Model Lexusa: RX400h,IS220d
Cały czas pracuję nad podobnym pomysłem,robię teraz połączenia nowego licznika z kostkami do podpięcia w instalację IS200.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Ja mam taką prośbę do wszystkich użytkowników GS430 MK III : dbajcie o swoje auta, za 2-3 lata jednego z nich chętnie odkupię 

Mój Lexus IS: viewtopic.php?f=85&t=7404
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Panowie,
Jest sztuka na sprzedaż. Ja swojego kupiłem dopiero rok temu, więc nie planuje wymiany, ale może ktoś inny ...
http://allegro.pl/lexus-gs430-prestige- ... 35725.html
Pzdr
Jest sztuka na sprzedaż. Ja swojego kupiłem dopiero rok temu, więc nie planuje wymiany, ale może ktoś inny ...
http://allegro.pl/lexus-gs430-prestige- ... 35725.html
Pzdr
- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
ja przesiadam sie do Land Cruisera heheheh
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
What da ... ?!klexus wrote:ja przesiadam sie do Land Cruisera heheheh

- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
fajne tereny mam blisko siebie gdzie latem spędzam sporo czasu niestety Gs tam nie dojedzie to raz, a dwa spotykać się na parkingu raz w roku po to żeby postać przy aucieDawid0ss wrote:What da ... ?!klexus wrote:ja przesiadam sie do Land Cruisera heheheh

A tu każdej porze dnia czy nocy wsiadam w Toyke i lecę na noc polatać bo górkach przy grilu gdzie jest kupa zabawy i śmiechu.
Nie mam na myśli bawić sie w typowy off road, ale w coś żeby pobyć na świeżym powietrzu ze znajomymi a nie siedzieć i czekać na zlot gdzie jak jednemu pasuje to drugi ma umówioną wizytę u weterynarza na kastrowanie kota.
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
A na który model polujesz?klexus wrote:fajne tereny mam blisko siebie gdzie latem spędzam sporo czasu niestety Gs tam nie dojedzie to raz, a dwa spotykać się na parkingu raz w roku po to żeby postać przy aucieDawid0ss wrote:What da ... ?!klexus wrote:ja przesiadam sie do Land Cruisera heheheh,
A tu każdej porze dnia czy nocy wsiadam w Toyke i lecę na noc polatać bo górkach przy grilu gdzie jest kupa zabawy i śmiechu.
Nie mam na myśli bawić sie w typowy off road, ale w coś żeby pobyć na świeżym powietrzu ze znajomymi a nie siedzieć i czekać na zlot gdzie jak jednemu pasuje to drugi ma umówioną wizytę u weterynarza na kastrowanie kota.

-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
klexus wrote:pobyć na świeżym powietrzu ze znajomymi a nie siedzieć i czekać na zlot gdzie jak jednemu pasuje to drugi ma umówioną wizytę u weterynarza na kastrowanie kota.