Niestety na dwoje babka wróżyła przy tym zderzaku obstawiam 50% możliwościowczar wrote:Jeśli zderzak jest oryginalny a nie z podmianki, to nie powinno być tragedii

Niestety na dwoje babka wróżyła przy tym zderzaku obstawiam 50% możliwościowczar wrote:Jeśli zderzak jest oryginalny a nie z podmianki, to nie powinno być tragedii
Nawet szybciej bo auto pewnie stoi w Konstancinie.owczar wrote:jaremy, Ty tak poważnie? Masz 1,5h z Łodzi... przecież to rzut beretem
Panowie wiem, ale jestem uziemiony bo auto jest u mechaniora na chwilę obecną.ledziu wrote:Nawet szybciej bo auto pewnie stoi w Konstancinie.owczar wrote:jaremy, Ty tak poważnie? Masz 1,5h z Łodzi... przecież to rzut beretem
Dopiero teraz zorientowałem się że auto jest Czarka od Lexów więc na spokojnie można podejść do tematu bo nie będzie ściemy przez telefon
Mogę dokonać oględzin tego auta, jeśli chcesz.KrzysiekTar wrote:Cześć, co sądzicie o aucie z ogłoszenia:
https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-ls- ... Dh2K9.html
Generalnie poszukuje LS430 po drugim lifcie z potwierdzoną historią, poniżej 200 tysięcy km przebiegu. Budżet na zakup 50 tysięcy, i 20% dodatkowo na pakiet startowy i zabezpieczenie antykorozyjne.
Pozdrawiam, Krzysztof
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests