A ktory to salon ?Arianek wrote:Wysłałem handlowcowi zdjęcia to stwierdził, że przesadzam i musiał się dokładnie przyjrzeć, żeby to zobaczyć… I większość osób by nic z tym nie robiła.
Najgorzej jak za te 2-3 miesiące się wypną na mnie powiedzą, że nie zgłosiłem od razu. Gdzie ta kontrola jakości w Lexusie?
Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
- Omotenashi
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350H
Re: Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
-
- Lex user
- Model Lexusa: CT200H
Lexus Żerań. Chyba tak właśnie zrobie jak mówicie, pominę handlowce i pojadę do serwisu zgłosić reklamację.. Pomimo, że auto bardzo mi się podoba jednak ta kierownica odbiera trochę radość bo na żywo wygląda znacznie gorzej niż na foto.Omotenashi wrote: ↑11 Jan 2024, o 15:42A ktory to salon ?Arianek wrote:Wysłałem handlowcowi zdjęcia to stwierdził, że przesadzam i musiał się dokładnie przyjrzeć, żeby to zobaczyć… I większość osób by nic z tym nie robiła.
Najgorzej jak za te 2-3 miesiące się wypną na mnie powiedzą, że nie zgłosiłem od razu. Gdzie ta kontrola jakości w Lexusie?
-
- Lex Master
- Model Lexusa: NX350h
Zeran? No to powodzeniaArianek wrote:Lexus Żerań. Chyba tak właśnie zrobie jak mówicie, pominę handlowce i pojadę do serwisu zgłosić reklamację.. Pomimo, że auto bardzo mi się podoba jednak ta kierownica odbiera trochę radość bo na żywo wygląda znacznie gorzej niż na foto.Omotenashi wrote: ↑11 Jan 2024, o 15:42A ktory to salon ?Arianek wrote: Wysłałem handlowcowi zdjęcia to stwierdził, że przesadzam i musiał się dokładnie przyjrzeć, żeby to zobaczyć… I większość osób by nic z tym nie robiła.

Mi prawie rok czasu zalatwiali siatke do bagaznika.
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Kierownica obszyta jest skórą naturalną. To że będzie idealnie równa (niepomarszczona), jest niewykonalne. Niemniej jednak w tym opisywanym przypadku niejednolitość lica skóry jest wyraźna. Kierownice obszywane są maszynowo, a następnie weryfikowane przez pracowników produkcji. Tak jest u większości producentów. Te lepiej wyglądające montowane są do samochodów z wyższą opcją wersji i wyposażenia. Odrzucane są tylko te które mają uszkodzenia lica skóry. Pamiętam, że przy odbiorze samochodu zwróciłem uwagę na dwa garby, wybrzuszenia na kole kierownicy. Później przy innych problemach z tym samochodem uznałem ten fakt, jako miły znak szczególny. Nie zniechęcam do reklamacji, ale może ona za kilka dni z powodu radości z samochodu nie być już taka konieczna, albo - oby nie - trudna do przeprowadzenia.
- Omotenashi
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350H
Wlasnie o tym samym pomyslalem gdy tylko zobaczylem guziki na kierownicy … hmmmm dziwne dziwnekoloramat wrote:Te lepiej wyglądające montowane są do samochodów z wyższą opcją wersji i wyposażenia. Odrzucane są tylko te które mają uszkodzenia lica skóry.
-
- Lex user
To moje zdjecie z salonu i kierownica z przyciskami wyglada idealnie.Omotenashi
Wlasnie o tym samym pomyslalem gdy tylko zobaczylem guziki na kierownicy … hmmmm dziwne dziwnekoloramat wrote:Te lepiej wyglądające montowane są do samochodów z wyższą opcją wersji i wyposażenia. Odrzucane są tylko te które mają uszkodzenia lica skóry.
https://postimg.cc/xkW2n9KB
-
- Lex Master
- Model Lexusa: 350h
350h omotenashi
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
- marek_wasowicz
- Lex user
- Model Lexusa: NX 450h+
Niestety nie.Tylko wersje Omo i FSport mają skórę naturalną.
Nie można się zgodzić,że tak ma wyglądać kierownica w takim aucie, tym bardziej,że większość użytkowników nie ma tego problemu.Podtrzymuje to co pisałem wcześniej.Reklamuj.
- Nex
- Lex Driver
Jest też w pakiecie Tazuna w Prestigemarek_wasowicz wrote: ↑11 Jan 2024, o 18:49Niestety nie.Tylko wersje Omo i FSport mają skórę naturalną.
Nie można się zgodzić,że tak ma wyglądać kierownica w takim aucie, tym bardziej,że większość użytkowników nie ma tego problemu.Podtrzymuje to co pisałem wcześniej.Reklamuj.

Nie czekaj tylko reklamuj to bo później Ci powiedzą że to zużycie z Twojej winy.
350h Prestige Design Tazuna Panorama Sonic Grey
-
- Lex Master
W pakiecie Tazuna byla skorzana kiera
• Schoweknaokularyprzeciwsłonecznewpodsufitce
• Trójramiennakierownicawykończonaskórą
• Schoweknaokularyprzeciwsłonecznewpodsufitce
• Trójramiennakierownicawykończonaskórą