Jakie żarówki lub żarniki (POMOC I OPINIE)
- tomek808
- Lex user
- Model Lexusa: gs 430 mk3
Re: Jakie żarówki lub żarniki (POMOC I OPINIE)
is300 sc 2001 przedwczoraj kupiłem po roku szukania i jak wracałem do domu to było ciemno w okolicach automatu zaaplniczka też nie świeciła przyciski koło lewarka też no ii biegi powinny być podswietlone .będę i tak rozbierał deskę do malowania to zobaczę przy okazji gdzie tam żarówki ale chciałem zapytać bo i tak ubogo tam wszystko świeci w tym autku szczególnie od szyb i lusterek
- tomek808
- Lex user
panowie jeszcze jedno pytanie ,czy przed odpaleniem ma zapalic się lampka check i zgasnąć ? bo mi się nie zapala ,dodam że silnik działa jak należy nic niepokojącego żadnych wibracji
- margolll
- Lex user
- Model Lexusa: IS300 Sport
Po przekręceniu kluczyka ma się świecić, a po odpaleniu silnika zaraz zgasnąćtomek808 wrote:panowie jeszcze jedno pytanie ,czy przed odpaleniem ma zapalic się lampka check i zgasnąć ? bo mi się nie zapala ,dodam że silnik działa jak należy nic niepokojącego żadnych wibracji
- tomek808
- Lex user
muszę rozebrać i zobaczyć czy zarówka spalona czy ktoś wykręcił ją .dzieki za odp
- tomek808
- Lex user
dziwna sprawa rozebrałem zegary a check był zaklejony taśmą wyglądało to że nikt tam łap nie pchał i na fabryczne zaklejenie ale nie wytrzymałem i dałem żarówkę z cruise i po odpaleniu check gaśnie więc zarówkę zostawię
- tomek808
- Lex user
teraz mam inny problem .wstawiłem zarówkę do check i było ok a po jakimś czasie zapaliła się trc off no i nie gaśnie .samochodem nie jezdziłem nie wiem czy zgasnie po przejechaniu ale wczesniej przed odpaleniem ta lampka zgasła .rozbierałem trochę środkowy tunel bo bede malował deskę ale raczej to nie spowodowało błędu .wyjmowałem kilka razy zegary bez rozłaczania aku
- jordi007
- Lex Driver
- Model Lexusa: Gs 450h
Panowie pomocy!!!!!!
Wyciagnałem fogi przednie chciałem wyczyscic je i zarowke wymienic i nie moge zarowek wyciagnac ukreciłem tylko zarowki a reszta nie drgnie dodam ze wszystko wyczyszczone z całego syfu
Wyciagnałem fogi przednie chciałem wyczyscic je i zarowke wymienic i nie moge zarowek wyciagnac ukreciłem tylko zarowki a reszta nie drgnie dodam ze wszystko wyczyszczone z całego syfu
-
- Lex user
- Model Lexusa: LS 430 / gs 430 mk3
Cześć mam pytanie o żarówkę stopu, jaka kupić i jak ja wymienić ? Trzeba rozebrać cały tył żeby się tam dostać ? Mowa tu o is200 2002r
-
- Lex user
- Model Lexusa: LS 400
Chcę kupić te żarówki postojowe: http://allegro.pl/zarowki-osram-w5w-coo ... 66099.html Markowe i "żarówki do reflektorów przednich z najbardziej niebieskim światłem halogenowym dozwolonym przez przepisy". Ktoś ma takie?
Muszę jeszcze wymienić oświetlenie tablicy rejestracyjnej. W instrukcji obsługi jest napisane "Żarówki z cokołem klinowym". Jaki to jest konkretnie rodzaj żarówki i czy jest tam jedna żarówka czy dwie?
Muszę jeszcze wymienić oświetlenie tablicy rejestracyjnej. W instrukcji obsługi jest napisane "Żarówki z cokołem klinowym". Jaki to jest konkretnie rodzaj żarówki i czy jest tam jedna żarówka czy dwie?
- legato97
- Administrator
- Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H