Teraz na lato włączyłem go z powrotem. Opony bym skończył bez niegojanasek wrote:Ralfx, ale Ty masz ABS niekatywny, większość z nas takiego testu nie zrobi... Klocki ebc redstuff są ok, ale czy warte takiej kasy?
Pozdro

Teraz na lato włączyłem go z powrotem. Opony bym skończył bez niegojanasek wrote:Ralfx, ale Ty masz ABS niekatywny, większość z nas takiego testu nie zrobi... Klocki ebc redstuff są ok, ale czy warte takiej kasy?
Pozdro
tomekb wrote:Kashyame juz miale przed trw to przez nie wymienilem tarcze zakowilem ferodo zobaczymy
Strasznie piszczą, juz chyba z 3 razy je czyściłem, ciągle jak je zdejmuje sa zeszkliwione, na chwile czyszczenie pomaga. Na szczęscie dużo nim nie jeźdzę więc mam nadzieję że nie zjedzą tak szybko tarcz... jak będzie troche wolnej gotówki to wrzucę na tylnią oś coś innego...LinkPL wrote:Jeśli chodzi o klocki kashiyama to mam i polecam ...
Mam na juz drugi komplet kashiyamy u siebie, piszczal mi tylko tył ale po spiłowaniu krawędzi jest dobrze, pyliły dość mocno ale to kwestia wzoru felgi, na ori strasznie pył osiada na tej co teraz mam na lato ani trochę, śladu nie ma.janasek wrote:Strasznie piszczą, juz chyba z 3 razy je czyściłem, ciągle jak je zdejmuje sa zeszkliwione, na chwile czyszczenie pomaga. Na szczęscie dużo nim nie jeźdzę więc mam nadzieję że nie zjedzą tak szybko tarcz... jak będzie troche wolnej gotówki to wrzucę na tylnią oś coś innego...LinkPL wrote:Jeśli chodzi o klocki kashiyama to mam i polecam ...
Widzisz, felga była mocno ażurowa i to u mnie nic nie zmienia, krawędzie były spiłowane i nic...andrej7 wrote:Mam na juz drugi komplet kashiyamy u siebie, piszczal mi tylko tył ale po spiłowaniu krawędzi jest dobrze, pyliły dość mocno ale to kwestia wzoru felgi, na ori strasznie pył osiada na tej co teraz mam na lato ani trochę, śladu nie ma.janasek wrote:Strasznie piszczą, juz chyba z 3 razy je czyściłem, ciągle jak je zdejmuje sa zeszkliwione, na chwile czyszczenie pomaga. Na szczęscie dużo nim nie jeźdzę więc mam nadzieję że nie zjedzą tak szybko tarcz... jak będzie troche wolnej gotówki to wrzucę na tylnią oś coś innego...LinkPL wrote:Jeśli chodzi o klocki kashiyama to mam i polecam ...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest