Oby wszystko ładnie smigało tak jak u mnie:)
Jest rozwiązanie na opadanie wskazówki :lukas78 wrote:
Do tego się musisz Lex poprostu przyzwyczaić, bo raczej z tym nic nie zrobisz - nie masz co sie martwić, bo kiedy wskazówka dojdzie do zera, to nastepnie z powrotem wskoczy na odpowiedni stan Pb- i wtedy będziesz wiedział czy masz dolać Pb, czy nie - bo po takim cyklu znowu bedzie Ci pokazywać spalanie beny.
Cena za zestawik LPG jest mega promocyjna, bo chyba generalnie spadły ceny montażu - jakieś 6 miesięcy temu jesli gazmajster nie był znajomym to taka cena była poprostu nierealna za 6 cylindrów (poniżej 3200zł. za ten zestaw żaden dobry fachowiec by nawet nie gadał).
Jeszcze jakiś czas temu tego nie było - fajna sprawaRici wrote: Jest rozwiązanie na opadanie wskazówki :
http://allegro.pl/emulator-wskaznika-pa ... 14861.html
9L poza miastem?hixx wrote:Witam jak w temacie LPG do is300 bardzooo sie opłaca:> nie widze zadnej roznicy w osiagach a w kieszeni bardzo duza , jezdze duzo po Warszawie z klientami jak dla mnie to oszczednosc 500pln mc!!jedyne co robiłem to zmiana kabli i swiec a to bardzo mały koszt .... POLECAM
spalanie gazu w miescie okolo 17l poza miastem jakies 9l
mam dwie listwy po 3 wtryski na każdejtomekb wrote:dokladnie lex musisz sie przyzwyczaic a jesli chodzi o moje magicjety dzieki temu ze sa pojedyncze to u mnie siedza w kolektorze najblizej komory spalania jak sie dalo
Panowie, na alledrogo jest to już jakiś czas ... chyba z pół roku ... tylko kapa jak ktoś ma już zamontowane wszystko bo trochę zabawy jest ... a tak naprawdę da się z tym żyć/jeździćRici wrote:Jest rozwiązanie na opadanie wskazówki :lukas78 wrote:
Do tego się musisz Lex poprostu przyzwyczaić, bo raczej z tym nic nie zrobisz - nie masz co sie martwić, bo kiedy wskazówka dojdzie do zera, to nastepnie z powrotem wskoczy na odpowiedni stan Pb- i wtedy będziesz wiedział czy masz dolać Pb, czy nie - bo po takim cyklu znowu bedzie Ci pokazywać spalanie beny.
Cena za zestawik LPG jest mega promocyjna, bo chyba generalnie spadły ceny montażu - jakieś 6 miesięcy temu jesli gazmajster nie był znajomym to taka cena była poprostu nierealna za 6 cylindrów (poniżej 3200zł. za ten zestaw żaden dobry fachowiec by nawet nie gadał).
http://allegro.pl/emulator-wskaznika-pa ... 14861.html
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest