Lexus NX II Akcesoria

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
PKort0
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Re: Lexus NX II Akcesoria

Post by PKort0 »

tilaj wrote: 16 Feb 2025, o 21:55 W wersji prestige nie mam w drzwiach lampek na dole tylko zaślepki. Czy ktoś się orientuje czy mimo wszystko są przewody?
W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi.
I.Q.
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by I.Q. »

PKort0 wrote: 16 Feb 2025, o 22:12
tilaj wrote: 16 Feb 2025, o 21:55 W wersji prestige nie mam w drzwiach lampek na dole tylko zaślepki. Czy ktoś się orientuje czy mimo wszystko są przewody?
W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w
drzwi.

Wyślij jakieś foto jak to dział jakie lampki (projektory). Wyślij Link gdzie kupiłeś
Andrzejxxx
Nowy lex user
Model Lexusa: Nx

Post by Andrzejxxx »

Część, u mnie też były zaślepki, pod spodem są przewody z wtyczką. Zamontowali w ASO, link do aukcji masz w moim poście.
I.Q.
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by I.Q. »

"W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."

Te kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są w tylnich i przednich drzwiach ??
J@RO
Lex user

Post by J@RO »

I.Q. wrote: 23 Feb 2025, o 20:42 "W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."

Te kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są w tylnich i przednich drzwiach ??
Przed chwilą sprawdziłem Ja w tym samym modelu rocznik 2025 mam tylko w przednich drzwiach
Idka00
Nowy lex user
Model Lexusa: Nie mam

Post by Idka00 »

I.Q. wrote: 23 Feb 2025, o 20:42 "W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."

Tak, kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są zarówno w przednich, jak i tylnych drzwiach.
bogdanan
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 450h+

Post by bogdanan »

Ja mam tylko w przednich, mam ten sam model z opcjami. Zamontowałem już ledy w przednich drzwiach
Lulek1
Nowy lex user
Model Lexusa: Ibx

Post by Lulek1 »

J@RO wrote: 23 Feb 2025, o 23:09

Przed chwilą sprawdziłem Ja w tym samym modelu rocznik 2025 mam tylko w przednich drzwiach
Ja to samo tez mam tylko w przednich.
adasasx11
Nowy lex user

Post by adasasx11 »

Koledzy polecam urządzenie Wireless Car Adapter zero opóźnień łączy się bez problemu Android Auto telefon Samsung S24 Ultra
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

Ktoś poleci wycieraczki na przód ?
Te będą pasować?

https://allegro.pl/oferta/wycieraczki-b ... 3349444161
350h omotenashi

26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
Post Reply