Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
kogsm
Nowy lex user
Model Lexusa: Kajach31#

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by kogsm »

maciejp wrote:Ok, czyli najlepiej zarówno podszybie (DLSy) i drzwi (Focal lub DLS)...Thx.
Czy mozecie pokazac link do glosnikow ktore beda pasowac na podszybie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
whero
Lex Driver
Model Lexusa: rx, gs, nx

Post by whero »

Klaudiusz wrote: 7 Feb 2024, o 13:12 To same focale i wygluszenie drzwi duzo dadza. Ja bym glosniki na DLsy wymienil.

bardzo nie lubię firmy focal ~ albo samemu zbuduję przetworniki (siedzę w audio głęboko głęboko ;) ) albo zamówię coś fajnego fajnego
maciejp
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Post by maciejp »

whero wrote:
Klaudiusz wrote: 7 Feb 2024, o 13:12 To same focale i wygluszenie drzwi duzo dadza. Ja bym glosniki na DLsy wymienil.

bardzo nie lubię firmy focal ~ albo samemu zbuduję przetworniki (siedzę w audio głęboko głęboko ;) ) albo zamówię coś fajnego fajnego
A co z nimi nie tak?
whero
Lex Driver
Model Lexusa: rx, gs, nx

Post by whero »

maciejp wrote: 8 Feb 2024, o 10:47
whero wrote:

A co z nimi nie tak?

nie chcę zniechęcić osób które mogą być zadowolone ze swoich systemów ~ ale mi osobiście nie odpowiadają ich rozwiązania mechaniczne w przetwornikach ~ sam projekt czuć francuską inżynierią mocno - ma wyglądać a nie działać

niemniej jednak w swojej budżetowej wersji car audio nie są złe ~ bardzo nie lubię firmy więc nie zamierzam ich po prostu wspierać

pciszewski
Lex user
Model Lexusa: Nx350h

Post by pciszewski »

Można rozważyć jeszcze zamontowanie samego subwoofer w bagażniku w schowku np. dls acw10. Wszystko do podłączenia mamy w bagażniku, akumulator oraz sygnal z fabrycznego subwoofera. Kupując wtyczki męska i żeńska mamy instalacje plug&play w 40min.

tomko
Lex user

Post by tomko »

pciszewski wrote: 8 Feb 2024, o 16:27 Można rozważyć jeszcze zamontowanie samego subwoofer w bagażniku w schowku np. dls acw10. Wszystko do podłączenia mamy w bagażniku, akumulator oraz sygnal z fabrycznego subwoofera. Kupując wtyczki męska i żeńska mamy instalacje plug&play w 40min.

Ciekawe rozwiązanie. A możesz podzielić się jakąś instrukcją? Nie wszyscy są biegli w te klocki.

pciszewski
Lex user
Model Lexusa: Nx350h

Post by pciszewski »

W weekend zrobię zdjęcia i wstawię linki z podzespołów
Mario111
Nowy lex user
Model Lexusa: Brak

Post by Mario111 »

Część

Chciałbym kupić 350h AWD w wersji prawdopodobnie prestige lub business. Trochę udało mi się wynegocjować ale procentowo wychodzi sporo mniej niż w przypadku droższych wersji. Czy możecie podpowiedzieć jak aktualnie kształtują się rabaty na takie wersję ?

macpin
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 350H

Post by macpin »

Bierz wersję Prestige koniecznie.
Plexus
Lex user

Post by Plexus »

macpin wrote: 9 Feb 2024, o 06:53 Bierz wersję Prestige koniecznie.

Na początek wprowadzenie, że moje pytanie nie jest zaczepką, czy sarkazmem. Jest to czysta ciekawość tego, co prowadzi Ciebie do takiej rekomendacji. Chcę porównać z moimi wyborami. 
Co powoduje, że polecasz akurat tę wersję?
(a nie, jakąś bogatszą)

Z góry dziękuję.
NX350h Prestige | MY 2024
Post Reply

Return to “Lexus NX”