a druga rzecz że ne podołam kosztom bo za duzo wydatkow innych bede miał...a gdzie jeszcze wsadzic LPG i wstepny serwis...

Niestety 20k PLN to max ile bede miał + 2-3k na poczatkowy serwis..
Co nie oznacza, że przy zakupie da gwarancje, że nic nie padnie za w najbliższym czasie.tomekb wrote:wstepny serwis mozna odbuscic bo luxus go robi na biezaco
1 post z tą gwarancją jak na coś takiego wpadłeśYarecki wrote:Co nie oznacza, że przy zakupie da gwarancje, że nic nie padnie za w najbliższym czasie.tomekb wrote:wstepny serwis mozna odbuscic bo luxus go robi na biezaco
Jak wiemy to nie są nowe auta i trzeba sie liczyć z jakimś wydatkiem o którym kupujący myśli i słusznie.
W Twoim budżecie to lepiej szukac is200 chyba niż gs300.
Poza tym może i auto Luxusa jest w dobrym stanie, nie wiem nie widziałem ale z racji tego, że jest po zmianie koloru będzie je w moim odczuciu mega trudno niestety sprzedać, bo każdy kupujący liczy się z tym iż kiedyś też je sprzedawał będzie a wiemy jak ludziki patrzą na takie sprawy.
Ciekawe Panowie Lex i tomekb czy sami byście kupili całe malowane auto ( zakładam, że w nie okazyjnej cenie ) niech zgadnę ...
Ja nie mowie ze nic sie nie stanie znam poprostu luxusa osobiscie i wiem ze na serwisie nie oszczedza wiec pierwszy serwis po zakupie mozna odpuscic, chyba że przy zakupie powie co nie działa. Znam autko wiem jak wygladalo przed malowaniem i po. Więc się wypowiadam.Yarecki wrote:Co nie oznacza, że przy zakupie da gwarancje, że nic nie padnie za w najbliższym czasie.tomekb wrote:wstepny serwis mozna odbuscic bo luxus go robi na biezaco
Jak wiemy to nie są nowe auta i trzeba sie liczyć z jakimś wydatkiem o którym kupujący myśli i słusznie.
W Twoim budżecie to lepiej szukac is200 chyba niż gs300.
Poza tym może i auto Luxusa jest w dobrym stanie, nie wiem nie widziałem ale z racji tego, że jest po zmianie koloru będzie je w moim odczuciu mega trudno niestety sprzedać, bo każdy kupujący liczy się z tym iż kiedyś też je sprzedawał będzie a wiemy jak ludziki patrzą na takie sprawy.
Ciekawe Panowie Lex i tomekb czy sami byście kupili całe malowane auto ( zakładam, że w nie okazyjnej cenie ) niech zgadnę ...
Na pewno nie jest, ale co innego pomalować 1-2 elementy na ten sam kolor co fabryka a co innego całe auto na zupełnie inny kolor.klexus wrote:Yarecki twój GS jest w 100% oryginał?? bo mój jest cały malowany z granatowego na biały zrobimy tak wystawiamy nasze GS-y i zobaczymy który szybciej sie sprzeda
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests