IS 200 Strzela przy odpalaniu
- Michcio1
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
IS 200 Strzela przy odpalaniu
Witajcie mam auto kilka dni dopiero ale wpadł mi w ucho dziwny dźwięk przy odpaleniu auta jakby taki strzał w filtr powietrza nie zawsze się to dzieje co to może byc jak to zdiagnozować ??

- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Re: IS 200 Strzela przy odpalaniu
A marchewa z wydechu jest ?Michcio1 wrote:Witajcie mam auto kilka dni dopiero ale wpadł mi w ucho dziwny dźwięk przy odpaleniu auta jakby taki strzał w filtr powietrza nie zawsze się to dzieje co to może byc jak to zdiagnozować ??

-
- Lex user
- Model Lexusa: is300
a jakie auto ma przebieg? bo mogą to być świece do wymiany lub przewody a w najgorszym przypadku złe luzy zaworowe... tak mi sie wydaje. a przy obrotach od 0 do 3 tys szarpie autem, strzela lub przerywa?
- Michcio1
- Lex user
169tyś km nic nie szarpie a ten strzał to nie zawsze jestlukilukasz9 wrote:a jakie auto ma przebieg? bo mogą to być świece do wymiany lub przewody a w najgorszym przypadku złe luzy zaworowe... tak mi sie wydaje. a przy obrotach od 0 do 3 tys szarpie autem, strzela lub przerywa?

- Michcio1
- Lex user
SprwdzęDawid0ss wrote:A marchewa z wydechu jest ?Michcio1 wrote:Witajcie mam auto kilka dni dopiero ale wpadł mi w ucho dziwny dźwięk przy odpaleniu auta jakby taki strzał w filtr powietrza nie zawsze się to dzieje co to może byc jak to zdiagnozować ??