Cześć,
Niedawno nabyłem IS350 2008 rok z USA. Mam kilka pytań:
1. Czy klapa bagażnika powinna sama się otwierać jak w IS200 czy trzeba ją ręką podnosić?
2. Podczas jazdy włącza i wyłącza się poduszka powietrzna pasażera? Zdarzało Wam się kiedyś?
3. Nie mogę poradzić sobie z ogrzewaniem, albo jest za zimno albo za gorąco. Jeżdżę na auto i sterowanie powietrzem zewn/wewn też na auto. Non stop chodzi a/c i zawsze na nogi wieje, a z górnych zimnym i muszę je zamykać.
4. Z pilota otwierają się wszystkie drzwi, podczas jazdy automatycznie zamykają się i po zgaszeniu auta, osoby z tylnych siedzeń nie mogą wyjść dopóki nie otworze przyciskiem od centralnego (blokady w tylnych drzwiach nie włączone).
Dzięki za pomoc. Gdyby ktoś potrzebował to mam polską instrukcję obsługi do is220/is250 do wysłania na e-mail.
Różne pytania IS350 (tylna klapa, air bag, ogrzewanie)
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS350
- thepowerofbeams
- Lex user
- Model Lexusa: szukam
Re: Różne pytania IS350 (tylna klapa, air bag, ogrzewanie)
Arek-b wrote:Cześć,
Niedawno nabyłem IS350 2008 rok z USA. Mam kilka pytań:
1. Czy klapa bagażnika powinna sama się otwierać jak w IS200 czy trzeba ją ręką podnosić?
2. Podczas jazdy włącza i wyłącza się poduszka powietrzna pasażera? Zdarzało Wam się kiedyś?
3. Nie mogę poradzić sobie z ogrzewaniem, albo jest za zimno albo za gorąco. Jeżdżę na auto i sterowanie powietrzem zewn/wewn też na auto. Non stop chodzi a/c i zawsze na nogi wieje, a z górnych zimnym i muszę je zamykać.
4. Z pilota otwierają się wszystkie drzwi, podczas jazdy automatycznie zamykają się i po zgaszeniu auta, osoby z tylnych siedzeń nie mogą wyjść dopóki nie otworze przyciskiem od centralnego (blokady w tylnych drzwiach nie włączone).
Dzięki za pomoc. Gdyby ktoś potrzebował to mam polską instrukcję obsługi do is220/is250 do wysłania na e-mail.
1. nie, tylko odskakuje,
2. coś nie gra może z wiązką pod fotelem lub przyciskiem w fotelu (pod dupą),
4. jest taka blokada antynapad, poszukaj na forum wyłącza się ją przyciskiem on/off pod pokretlem sciemniania/zjasninia podswietlenia deski.
IS250->GS450H mk3->GS430 mk2->GS300 mk3->GS450H mk3
-
- Nowy lex user
Dziękuję za odpowiedź.
Czy ktoś podpowie czy to normalne, że na auto zawsze chodzi klima?
Czy ktoś podpowie czy to normalne, że na auto zawsze chodzi klima?
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 350
A podczas jazdy masz obok pasażera czy zawsze tylko kierowca? Bo jak nie masz pasażera to poduszka się wyłącza, a jak ktoś siedzi to się aktywuje automatyczniethepowerofbeams wrote: 2. Podczas jazdy włącza i wyłącza się poduszka powietrzna pasażera? Zdarzało Wam się kiedyś?

-
- Nowy lex user
Z pasażerem, sprawdzę kostki.
A jak u Was na auto ogrzewanie, to klima zawsze chodzi?
A jak u Was na auto ogrzewanie, to klima zawsze chodzi?