Szukam inspiracji i pomocy co do koloru felg
Posiadam oryginalne felgi do is200 chciałbym je polakierowac pytanie na jaki kolor?
Auto mam w kolorze czarnym 202
Teraz wyglada tak na zimowych felgach

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No to jednak kwestia gustu, Man. Jeśli szukasz czegoś bardziej tradycyjnego, to może być felga czarna + elementy polerowane na połysk. Ale można też pójść w stronę lakierowanego fioletowego. Sky's the limitKamilas wrote:Witam wszystkich serdecznie,
Szukam inspiracji i pomocy co do koloru felg
Posiadam oryginalne felgi do is200 chciałbym je polakierowac pytanie na jaki kolor?
Auto mam w kolorze czarnym 202
Teraz wyglada tak na zimowych felgach
Bierzesz pod uwagę czarny matowy na auto ?Kamilas wrote:Auto będzie tez całe lakierowane niedługo także tutaj problem z głowy jeśli chodzi o jego połysk, typowych srebrnych nie chce bo to taki standardmyślałem o jakimś złotym ale wydaje mi sie ze to lekka wiocha może być
No to do czarnego połysku auta możesz spróbować felga czarny połysk + polerowana zewnętrza okrągła krawędź.Kamilas wrote:Raczej nie xd
Dawid0ss wrote:No to do czarnego połysku auta możesz spróbować felga czarny połysk + polerowana zewnętrza okrągła krawędź.Kamilas wrote:Raczej nie xd
Zawsze możesz przeto yeahbnąć na glebę i spiąć na sztywnoKamilas wrote:polerowana krawędź na małym kole Hm może tez nie głupie zawsze muszę patrzeć ze to koza bo stock zawieszenie
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests