Nowy nabytek Lexus Gs450h problem z bluetooth i ??
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS450H
Nowy nabytek Lexus Gs450h problem z bluetooth i ??
Witam Panowie. Od wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Lexusa GS 450H z 06 roku. Mam pytanie czy da się jakoś puścić muzykę z bluetooth z telefonu bądź jakoś inaczej oraz czy ten model ma funkcję coming home tzn jak otworzę auto bądź zamknę to reflektory przez jakiś czas będą świecić? Dziękuję i pozdrawiam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS450H MkIII
Re: Nowy nabytek Lexus Gs450h problem z bluetooth i ??
Nie ma takiej opcji. Nalezy kupic takie urzadzonko https://www.gtacarkits.com/product/lexu ... e-aux-kit/ Tanie nie jest ale warto bo dziala bardzo dobrze.AdaaM__ wrote:Witam Panowie. Od wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Lexusa GS 450H z 06 roku. Mam pytanie czy da się jakoś puścić muzykę z bluetooth z telefonu bądź jakoś inaczej oraz czy ten model ma funkcję coming home tzn jak otworzę auto bądź zamknę to reflektory przez jakiś czas będą świecić? Dziękuję i pozdrawiam
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS300 mk3
a coś z allegro ?
-
- Lex user
- Model Lexusa: Gs450h
Możesz ustawić światła na automatyczne to po kilkunastu sekundach od zgaszeniu samochodu światła zgasnąAdaaM__ wrote:czy ten model ma funkcję coming home tzn jak otworzę auto bądź zamknę to reflektory przez jakiś czas będą świecić? Dziękuję i pozdrawiam