Cześć Wszystkim,
czy jest możliwość sterowania klimatyzacją w inny sposób przy posiadaniu Panelu dotykowego (nie myślę tutaj o ustawianiu temp. bo za to są odpowiedzialne przyciski na konsoli), a jeśli chodzi o sterowanie mocą nadmuchu etc. Nie odkryłem nigdzie żeby się dało jak tylko przez dotyk? Czy jest jakiś inny sposób, czy tylko przez panel dotykowy? Mam na myśli tutaj hipotetyczną sytuację w razie powiedzmy awarii digitizera (wymiana jest dosyć kosztowna), a właściwie tak na dobrą sprawę da się obsługiwać bez dotyku klimę etc? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Lexus IS 220/250 Panel dotykowy, a sterowanie climą
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 220D
- ArtIS
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS 250 AWD
Cześć,
Inaczej niż przez dotyk jest wymiana radia na klasyczne z przyciskami
Jedyne co przyciskami to temperatura. Na automacie wpłynie to także na sile nadmuchu, którą auto dobierze samo.
Inaczej niż przez dotyk jest wymiana radia na klasyczne z przyciskami

Jedyne co przyciskami to temperatura. Na automacie wpłynie to także na sile nadmuchu, którą auto dobierze samo.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 220D
Re: Lexus IS 220/250 Panel dotykowy, a sterowanie climą
Okay, dzięki rozwiałeś wątpliwości, czyli jak się digitizer zepsuje to da się przeżyć
Chyba, że jest coś w tym, że bez digitizera ani rusz?

- ArtIS
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS 250 AWD
Automatyczna klima i zmiana temperatury. Pomijając bardzo duże mrozy to AC jest zawsze włączona wiec kompresor będzie w dobrej formie.