Co proponujecie dobrego w dobrej cenie ?
Hmm dziś pytałem o te klocki (TRW) i cena jest trochę wyższa 189 zł , znalazłem jeszcze inne o nazwie MK KASHIYAMA (Japan) za 90 zł a najśmieszniejsze jest to że we wszystkich katalogach to te same rozmiary klocków pakuje się do :pku84 wrote:Polecam TRW (czerwone). Bardzo dobre ciche klocki w granicach 100 zł. Są miękkie super sprawdzają się w mieście przy częstym hamowaniu.
Ja mam założone klocki KASHIYAMA brązowe (podobno są trzy kolory, ale nie pamętam jakie, te brązowe są podobno najgorsze) na przodzie. Tylko takie były na stanie do mojego modelu, zresztą dowiedziałem się o tym po fakcie jak je już zakupiłem. Troszkę, czasami piszczą, jeźdzę na nich możę jakieś 3 tygodnie i już się troszkę chyba zgrzały bo troche, bardzo delikatnie słychać że trą przy lekkim hamowaniu. Muszę je chyba zdemontować i przeczyścić... może cos pomożę a jak nie to wymiana na nowe. Podobno jest to produkt japoński, ale pakowane są w PL.Lex wrote:...znalazłem jeszcze inne o nazwie MK KASHIYAMA (Japan) za 90 zł a najśmieszniejsze jest to że we wszystkich katalogach to te same rozmiary klocków pakuje się do :
-IS200
-GS300
-SC430
ktoś zakładał te (KASHIYAMA) ? pytam bo są na miejscu i nie trzeba czekać
janasek klocki przeczyscimy i bedzie gitara.pamietaj ze tarcze tez nie sa nowe i klocki sie musza do niej ulozyc.Lex potrzebuje tylne wiec tymbardziej starczy kashiyama.ja jezdzilem na nich w hiluxie i bylem zadowolony{mialem je na przodzie}janasek wrote:Ja mam założone klocki KASHIYAMA brązowe (podobno są trzy kolory, ale nie pamętam jakie, te brązowe są podobno najgorsze) na przodzie. Tylko takie były na stanie do mojego modelu, zresztą dowiedziałem się o tym po fakcie jak je już zakupiłem. Troszkę, czasami piszczą, jeźdzę na nich możę jakieś 3 tygodnie i już się troszkę chyba zgrzały bo troche, bardzo delikatnie słychać że trą przy lekkim hamowaniu. Muszę je chyba zdemontować i przeczyścić... może cos pomożę a jak nie to wymiana na nowe. Podobno jest to produkt japoński, ale pakowane są w PL.Lex wrote:...znalazłem jeszcze inne o nazwie MK KASHIYAMA (Japan) za 90 zł a najśmieszniejsze jest to że we wszystkich katalogach to te same rozmiary klocków pakuje się do :
-IS200
-GS300
-SC430
ktoś zakładał te (KASHIYAMA) ? pytam bo są na miejscu i nie trzeba czekać
Pozdro
EBC - stosunek jakosci do ceny nie jest adekwatnyrsz1981 wrote:Jakis czas temu sam szukałem klocków i takie dostałem propozycje cenowe w http://www.tgauto.pl
klocki hamulcowe TYŁ:
- Ferodo: 154zł
- TRW: 129zł
- EBC serii Greenstuff (do sprowadzenia na zamówienie): 279zł
sam brałem TRW.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests