Witam wszystkich forumowiczów i posiadaczy lexusow

Czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami? Z góry wielkie dzięki!
Odebrałeś już swojego RXa?imperatorek wrote: ↑1 Sep 2024, o 21:44 Cześć,
Witam wszystkich forumowiczów i posiadaczy lexusow. Ja będę jednym z Was w przeciągu 1-2 miesięcy. Otóż zamówiłem Lexusa RX 450h+ w wersji omotenashi, no i aktualnie jestem na etapie wyboru systemu antykradzieżowego. Jedno wiem po przeczytaniu kilku wątków na tym forum i ogólnie w internecie, że nie zdecyduje się na standardowe zabezpieczenie firmy vodafone. Aktualnie waham się pomiędzy: SEO CANBlu a Canlock Pro. Wygląda na to, że zasada działania obu systemów jest bardzo podobna, przy czym koszty instalacji mocno różnią się. Dlateog nie wiem czy rzeczywiście warto dopłacać do Canlock Pro? A może warto rozważyć jakieś jeszcze inne zabezpieczenie?
Czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami? Z góry wielkie dzięki!
Mam również. Na codzień używam aplikacji, ale nie zawsze autoryzowała, więc skontaktowałem się z supportem canlock i dołączyli mnie do programu deweloperskiego i mam nowsze wersje softu, które poprawiły znacząco autoryzację, ale i tak zdarzają się problemy i trzeba używać kodu.imperatorek wrote: ↑12 Jan 2025, o 16:05 Tak jak pisałem wcze, zdecydowałem sieę na canLock w wariancie laweta i póki co wszystko działa bez problemów. Polecam.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests