LS430 - naprawa silniczków kierownicy
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: LS430
LS430 - naprawa silniczków kierownicy
Czy ktoś z forumowiczów wymieniał silniczki kierownicy w LS430 ? Pytam bo może zostały komuś stare zepsute silniki . Chciałbym zrobić relacje na forum z próby otwarcia tych silników i zdiagnozowania usterki . Gdyby się to udało wielu właścicieli tych samochodów by z tego skorzystało bo same silniki to dość duży koszt i fajnie by było spróbować to naprawić . Jeśli komuś zostały te silniki i nie są już potrzebne i ma ochotę mi je wysłać to zapraszam ale tylko i wyłącznie silniki przeznaczone na wyrzucenie żeby komuś nie przyszło do głowy że odkręci ze swojego auta i wyśle . Prawdopodobnie będzie trzeba przeciąć go i wyjąć środek . Także odrazu mówię z powrotem nie odsyłam silników , relacje z prac udostępnię na forum a jeśli się uda naprawić to też podzielę się tą informacją ze wskazaniem usterki .
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Re: LS430 - naprawa silniczków kierownicy
Już były rozbierane i naprawiane
Szkoda czasu trzeba kupić nowe. Szukaj gdzieś daleko od Pl będzie taniej. Jak dobrze pójdzie to w 3k się zmieścisz za 2szt.

Szkoda czasu trzeba kupić nowe. Szukaj gdzieś daleko od Pl będzie taniej. Jak dobrze pójdzie to w 3k się zmieścisz za 2szt.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: LS430
Re: LS430 - naprawa silniczków kierownicy
W moim samochodzie silniki mam sprawne ale temat mnie zaciekawił bo jestem elektronikiem i w silnikach wielkiej filozofii nie ma .Mogła paść elektronika sterująca silnikiem lub przepaliła się cewka silnika . Chętnie bym sprawdził taki silnik .