Pomoc w sciąganiu gratów z USA
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
Pomoc w sciąganiu gratów z USA
Siema. Potrzebuje pomocy kogoś ze stanów w zakupie paru gratów na Ebay i wysyłce do mnie. Byłby ktoś w stanie pomóc mi ściągnąć ten emblemat Altezza? http://www.ebay.com/itm/Altezza-Grill-E ... 86&vxp=mtr
- legato97
- Administrator
- Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H
Re: Pomoc w sciąganiu gratów z USA
Czemu nie kupisz sam, przeciez wysylaja za granice.
- Travis
- Lex Master
tylko że wysyłka od nich najtańsza to 35$ a można to wysłać przecież zwykłym listem dużo taniej
w tym wypadku paczka jest droższa od przedmiotu 

- BeeMiX
- Lex Driver
- Model Lexusa: 97 SC300 Turbo 6spd
Jak coś to we wrzesniu na lajcie 

Sorry może ja mam inne myślenie ale za kilka baksów fatygować kogoś by to woził albo wysyłał taniej o 10$ to trochę przeginka.Travis wrote:tylko że wysyłka od nich najtańsza to 35$ a można to wysłać przecież zwykłym listem dużo taniejw tym wypadku paczka jest droższa od przedmiotu
- Travis
- Lex Master
człowieku ja nikogo do niczego nie zmuszam, grzecznie zapytałem czy może ktoś pomóc w razie czego. Chciałem zrobić rozeznanie czy można na taką pomoc liczyć w razie czego.LPGK wrote:Sorry może ja mam inne myślenie ale za kilka baksów fatygować kogoś by to woził albo wysyłał taniej o 10$ to trochę przeginka.Travis wrote:tylko że wysyłka od nich najtańsza to 35$ a można to wysłać przecież zwykłym listem dużo taniejw tym wypadku paczka jest droższa od przedmiotu
Ściągnąć zwykły znaczek który wycenili sobie na 25 baksów a przesyłkę na 35 gdzie można wysłać to zwykłym listem do max 4$. Więc po co przepłacać? Generalnie sprawa się i tak rozwiązała. Napis zrobi mi zaprzyjaźniona firma reklamowa za grosze.
BeeMiX jak coś to będziemy w kontakcie, najprawdopodobniej będę szukał spojlerek we wrześniu to się odezwę

-
- Lex user
- Model Lexusa: GS300
Zeby nie zakładać nowego tematu podpowie ktoś adres dobrego sklepu w stanach z cześciami do amerykańców?
Noclegi nad morzem!!! CLIFF HOUSE Międzyzdroje-pok.1,2,3 i 4-osobowe, apartament 5-osobowy
Więcej informacji PW lub 535-550-888
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 2nd gen
Jeśli nie szukasz specjalistycznych performance'owych gratów - to praktycznie wszystko znajdziesz na rockauto.com.rsz1981/2 wrote:Zeby nie zakładać nowego tematu podpowie ktoś adres dobrego sklepu w stanach z cześciami do amerykańców?
PS. wydaje mi się, że jak najbardziej powinieneś założyć osobny wątek... przecież Twoje pytanie nie ma nic wspólnego z pomocą w przesyłce, o którą pytał Travis...

-
- Lex user
- Model Lexusa: GS300
Nie chciałbym by sie okazało że zasmiecam forum - jeśli tak jest to prosze moderatora o wyedytowanie postów do nowego topica.
Noclegi nad morzem!!! CLIFF HOUSE Międzyzdroje-pok.1,2,3 i 4-osobowe, apartament 5-osobowy
- legato97
- Administrator
- Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H
Odp: Pomoc w sciąganiu gratów z USA
Zaloz nowy watek jak cos.