tak, wszystko zalezy do czego cchesz uzywac samochodu
250 ma przewage w v6 który lepiej brmi i ma automat
220 mniej pali, i mozesz z manualem lepiej sie bawic
ja narzekałem na mułowatość mojego w salonie to mnie moim przewiózł pracownik serwisu i stwierdziałem ze jednak daje rade, ale ja tak jezdzic nie potrafie dla tego przesiadam sie na 3,5 litra bene i swojego sprzedaje
co do jazdy to trzeba przyznac ze 3 i 4 bieg diesel ma zajebiaszcze, nie moge tu nerzekac, na autorstradzie przy predkosciach powyzej 150 rozpedza sie juz troche wolniej, chyba ze tak od 60 do 190 na 4 biegu to jest ok, na autostradzie róweniez zadna 250tka mnie nie wyprzedziła ale moze dla tego ze mam nowy silnik, mimo to moim zdaniem w temacie mocy auto pozostawia wiele do zyczenia
sposobem tutaj jest chip tuning, w salonie mowia ze bezpiecznie do 200-210km mozna sie bawic - ja nie sprawdzałem, z opini słuszałem ze jest spora roznica i czuć ją wyraźnie, na zakrentach na 2 mozna powariowac - hah, pamietam jak moj is200 na 3 biegu potrafił przypiszczec, ale to byly inne czasy
tak czy inaczej musisz przekalkulowac do czego samochod ma słuzyc, i absolutnie z kazdym samochodem przed zakupem do lexusa na ogledziny
ja kupiłem swojego za 7 podejsciem

a i ta załuje ze nie dołozyłem tych 15k wiecej i nie wszedłem w 350
ty tez pomysl, co prawda wszystkie po przejsciach i nie z europy ale frajda wieksza