Witam, mogę otworzyć szyby i szyberdach z kluczyka trzymając długo guzik "otwieranie". Natomiast gdy zamknę auto i szyby z szybrem są otwarte to przy przyciskaniu długo "zamykanie" niestety szyby i szyberdach nie zamykają się.
Zaznaczam, że jest to LS430 z 2005 wersja poliftowa - EU.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
[LS430] Domykanie i otwieranie szyb z pilota
-
- Lex user
- Model Lexusa: SC
- krzywydg
- Lex Maniak
- Model Lexusa: GS430 MK I
Re: [LS430] Domykanie i otwieranie szyb z pilota
Maniek.... Pan do Ciebie 

http://www.youtube.com/watch?v=ukbIh0q9X3A Nie ważne co masz w sercu... Ważne co masz w dupie!
Części Gs300/430

Części Gs300/430

-
- Moderator
- Model Lexusa: Lexus
Nie wszystkie LS miały opcję domykania z pilota. Na pewno masz domykanie kluczykiem.
Możliwe, że masz opcję domykania z pilota, ale nie została aktywowana. Aby to sprawdzić potrzebny będzie kabelek mini-vci z TIS Techstream. U mnie jest tak samo i niestety w opcjach customizacji przez TIS-a nie ma też opcji aktywacji tej funkcji.
Możliwe, że masz opcję domykania z pilota, ale nie została aktywowana. Aby to sprawdzić potrzebny będzie kabelek mini-vci z TIS Techstream. U mnie jest tak samo i niestety w opcjach customizacji przez TIS-a nie ma też opcji aktywacji tej funkcji.
- maniek_ls400
- Lex Master
- Model Lexusa: W221 S500
A próbowałeś otworzyć auto (unlock na pilocie) i dopiero wtedy trzymać LOCK do czasu zamknięcia szyb i dachu ? Warto by zajrzeć TiSem w opcje.zwii wrote:Witam, mogę otworzyć szyby i szyberdach z kluczyka trzymając długo guzik "otwieranie". Natomiast gdy zamknę auto i szyby z szybrem są otwarte to przy przyciskaniu długo "zamykanie" niestety szyby i szyberdach nie zamykają się.
Zaznaczam, że jest to LS430 z 2005 wersja poliftowa - EU.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211