Przedłużenie usług zdalnych i usług smart

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
heretyk
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Przedłużenie usług zdalnych i usług smart

Post by heretyk »

Wkrótce mija mi 4 lata od zakupu NX-a (tak to ja założyłem wątek na tym forum dot. Zakupu wówczas nowego modelu NX350h;)

Widzę w aplikacji że usługi standardowe są na 10 lat, ale usługi smart i remote wkrótce wygasają. czy wiecie jak wygląda proces i koszt ich przedłużenia ?
JAPS
Lex user
Model Lexusa: RX450h+

Re: Przedłużenie usług zdalnych i usług smart

Post by JAPS »

A czy u kogokolwiek działają one na tyle dobrze by było warto za nie płacić ? W RX i na iOS działają jak wersja beta, właściwie to Lexus powinien dopłacać za ich testowanie :)
heretyk
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Re: Przedłużenie usług zdalnych i usług smart

Post by heretyk »

JAPS wrote: Yesterday, o 20:39 A czy u kogokolwiek działają one na tyle dobrze by było warto za nie płacić ? W RX i na iOS działają jak wersja beta, właściwie to Lexus powinien dopłacać za ich testowanie :)
Faktycznie na początku było kiepsko, ale od dobrych 2 lat nie mam problemu z włączeniem zdalnym ogrzewania/chlodzenia. Jedyne czego nie kumam i nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi to działanie otwierania zdalnego z aplikacji. Jak zamknę kluczykiem to nie moge samochodu odblokować aplikacja. Dostaje jakąś informację o włączonym alarmie. Tez tak macie?
Post Reply

Return to “Lexus NX”