Co dziś zrobiłem przy swoim Lexusie

Rozmowy na tematy nie koniecznie związane z marką lub motoryzacją
wolnemiasto
Lex user
Model Lexusa: jeszcze brak

Re: Co dziś zrobiłem przy swoim Lexusie

Post by wolnemiasto »

zamówiłem opony zimowe
225/45/17
245/45/17
meble, krzesła, fotele - biurowe, hotelowe, restauracyjne... http://www.alias.org.pl
lewmichal
Lex user
Model Lexusa: LS 400

Post by lewmichal »

Wykonałem ostatnią przejażdżkę póki sucho przed zimą. Podbiłem ciśnienie w oponach o 1 bar, doładowałem aku na full i zatankowałem zbiornik paliwa na full. Lex czeka w garażu do wiosny.
Image
baniaq
Lex Maniak
Model Lexusa: IS200

Post by baniaq »

lewmichal wrote:Wykonałem ostatnią przejażdżkę póki sucho przed zimą. Podbiłem ciśnienie w oponach o 1 bar, doładowałem aku na full i zatankowałem zbiornik paliwa na full. Lex czeka w garażu do wiosny.
Zazdro :(

Wczoraj o 3ciej nad ranem zmieniłem koła na setup zimowy. Właśnie uczę się jeździć na niskim ciśnieniu, balonie i małej szerokości (205/50/17). Dramat jakiś :D
Sprzedam graty do IS200/300:
- kanapę tylną bez zagłówków czarna skóra + alkantara (wyprana 99zł)
- boczki drzwiowe przejściowe (czarna ramka głosników) w czarnej alkantarze (40zł)
Dawid0ss
Lex Master
Model Lexusa: Lexus GS450h mk3

Post by Dawid0ss »

baniaq wrote:
lewmichal wrote:Wykonałem ostatnią przejażdżkę póki sucho przed zimą. Podbiłem ciśnienie w oponach o 1 bar, doładowałem aku na full i zatankowałem zbiornik paliwa na full. Lex czeka w garażu do wiosny.
Zazdro :(

Wczoraj o 3ciej nad ranem zmieniłem koła na setup zimowy. Właśnie uczę się jeździć na niskim ciśnieniu, balonie i małej szerokości (205/50/17). Dramat jakiś :D
Przesadzacie :-D Nie lubię jeździć na zimowych felach, ale poprawę komfortu na kapciu 205/55/16 czuć od razu :-)
luki90
Lex Driver

Post by luki90 »

i u mnie wleciały nówki zimówki, tylko ja mam taki komfort że nie muszę się przestawiać, ponieważ lato i zima to 205/55/16 :D
www.facebook.com/kolorowakoszulka
Dawid0ss
Lex Master

Post by Dawid0ss »

luki90 wrote:i u mnie wleciały nówki zimówki, tylko ja mam taki komfort że nie muszę się przestawiać, ponieważ lato i zima to 205/55/16 :D
No i fest. Niski profil opony owszem fajnie wygląda, ale na nasze drogi .... Zawsze o tym myślę, jak się przebijam przez jakieś tory, koleiny, dziury itp.
Yarecki
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by Yarecki »

A ja dziś nie uwierzycie dłubałem sobie w nosie "przy swoim lexusie".
Może mi ktoś, tępakowi wytłumaczyć, narysować czy jeszcze inaczej rozjaśnić co wnoszą tego typy tematy :szok:.
"Fejsbuk" już jeden jest więc kolejnego nikt chyba nie potrzebuje :biggrin2:
luki90
Lex Driver

Post by luki90 »

jak na forum nudy to powstają takie tematy, poza tym żeby czymś się pochwalić to nie trzeba zakładać nowego tematu lub tematu ze swoim lexem.
www.facebook.com/kolorowakoszulka
Dawid0ss
Lex Master

Post by Dawid0ss »

luki90 wrote:jak na forum nudy to powstają takie tematy, poza tym żeby czymś się pochwalić to nie trzeba zakładać nowego tematu lub tematu ze swoim lexem.
Co dziś zrobiłem przy swoim Lexusie ? Dziś przy swoim Lexusie podrapałem się po dupie ! ;-)
Yarecki
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by Yarecki »

luki90 wrote:jak na forum nudy to powstają takie tematy, poza tym żeby czymś się pochwalić to nie trzeba zakładać nowego tematu lub tematu ze swoim lexem.
Tylko czym tu się chwalić? Równie dobrze możesz napisać że pijesz teraz kawę pellini średnio wypaloną, z nutą czekoladową i aksamitną kremą :pijak: albo że żresz kanapkę z zepsutym "francuskim" serem przecież to woła o pomstę do nieba "koledzy".
Takie tematy nic a nic nie wnoszą, a poszedłbym dalej sprawiają, że forum staje się "puste".
Post Reply

Return to “Na każdy temat”