Co dziś zrobiłem przy swoim Lexusie
- wolnemiasto
- Lex user
- Model Lexusa: jeszcze brak
Re: Co dziś zrobiłem przy swoim Lexusie
zamówiłem opony zimowe
225/45/17
245/45/17
225/45/17
245/45/17
meble, krzesła, fotele - biurowe, hotelowe, restauracyjne... http://www.alias.org.pl
- lewmichal
- Lex user
- Model Lexusa: LS 400
Wykonałem ostatnią przejażdżkę póki sucho przed zimą. Podbiłem ciśnienie w oponach o 1 bar, doładowałem aku na full i zatankowałem zbiornik paliwa na full. Lex czeka w garażu do wiosny.

- baniaq
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS200
Zazdrolewmichal wrote:Wykonałem ostatnią przejażdżkę póki sucho przed zimą. Podbiłem ciśnienie w oponach o 1 bar, doładowałem aku na full i zatankowałem zbiornik paliwa na full. Lex czeka w garażu do wiosny.

Wczoraj o 3ciej nad ranem zmieniłem koła na setup zimowy. Właśnie uczę się jeździć na niskim ciśnieniu, balonie i małej szerokości (205/50/17). Dramat jakiś

Sprzedam graty do IS200/300:
- kanapę tylną bez zagłówków czarna skóra + alkantara (wyprana 99zł)
- boczki drzwiowe przejściowe (czarna ramka głosników) w czarnej alkantarze (40zł)
- kanapę tylną bez zagłówków czarna skóra + alkantara (wyprana 99zł)
- boczki drzwiowe przejściowe (czarna ramka głosników) w czarnej alkantarze (40zł)
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Przesadzaciebaniaq wrote:Zazdrolewmichal wrote:Wykonałem ostatnią przejażdżkę póki sucho przed zimą. Podbiłem ciśnienie w oponach o 1 bar, doładowałem aku na full i zatankowałem zbiornik paliwa na full. Lex czeka w garażu do wiosny.
Wczoraj o 3ciej nad ranem zmieniłem koła na setup zimowy. Właśnie uczę się jeździć na niskim ciśnieniu, balonie i małej szerokości (205/50/17). Dramat jakiś

- luki90
- Lex Driver
i u mnie wleciały nówki zimówki, tylko ja mam taki komfort że nie muszę się przestawiać, ponieważ lato i zima to 205/55/16 

www.facebook.com/kolorowakoszulka
- Dawid0ss
- Lex Master
No i fest. Niski profil opony owszem fajnie wygląda, ale na nasze drogi .... Zawsze o tym myślę, jak się przebijam przez jakieś tory, koleiny, dziury itp.luki90 wrote:i u mnie wleciały nówki zimówki, tylko ja mam taki komfort że nie muszę się przestawiać, ponieważ lato i zima to 205/55/16
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
A ja dziś nie uwierzycie dłubałem sobie w nosie "przy swoim lexusie".
Może mi ktoś, tępakowi wytłumaczyć, narysować czy jeszcze inaczej rozjaśnić co wnoszą tego typy tematy
.
"Fejsbuk" już jeden jest więc kolejnego nikt chyba nie potrzebuje
Może mi ktoś, tępakowi wytłumaczyć, narysować czy jeszcze inaczej rozjaśnić co wnoszą tego typy tematy

"Fejsbuk" już jeden jest więc kolejnego nikt chyba nie potrzebuje

- luki90
- Lex Driver
jak na forum nudy to powstają takie tematy, poza tym żeby czymś się pochwalić to nie trzeba zakładać nowego tematu lub tematu ze swoim lexem.
www.facebook.com/kolorowakoszulka
- Dawid0ss
- Lex Master
Co dziś zrobiłem przy swoim Lexusie ? Dziś przy swoim Lexusie podrapałem się po dupie !luki90 wrote:jak na forum nudy to powstają takie tematy, poza tym żeby czymś się pochwalić to nie trzeba zakładać nowego tematu lub tematu ze swoim lexem.

-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Tylko czym tu się chwalić? Równie dobrze możesz napisać że pijesz teraz kawę pellini średnio wypaloną, z nutą czekoladową i aksamitną kremąluki90 wrote:jak na forum nudy to powstają takie tematy, poza tym żeby czymś się pochwalić to nie trzeba zakładać nowego tematu lub tematu ze swoim lexem.

Takie tematy nic a nic nie wnoszą, a poszedłbym dalej sprawiają, że forum staje się "puste".