Cb radio w hybrydzie
- Jubeusz
- Lex user
- Model Lexusa: IS300h XE30
- carinus
- Lex Master
- Model Lexusa: RX400h,IS220d
Re: Cb radio w hybrydzie
Musisz pociągnąć z aku osobny przewód do zasilania CB.Złącza USB podają 5V z niewielkim prądem,który nie napędzi większego urządzenia.
- Jubeusz
- Lex user
Skorka nie warta wyprawki. Ingerencja w elektryke w razie jakichkolwiek problemow problemow moglaby stac sie powodem utraty czesci swiadczen gwarancyjnych co z kolei mogloby zaskutkowac zerwaniem lub przebudzetowaniem zawartej umowy serwisowej. Przy okazji rekalkuracji uleglby czynsz najmu. Najczarniejszy scenariusz ktory jestem sobie wstanie wyobrazic to odmowa zmiany obiektu najmu w polowie czasu trwania umowy zbiegajaca sie w czasie z odbiorami 3ISFL. I zamiast dymematu czy w grudniu zamawiac IS300h MY17 czy odwazyc sie na radykalna zmiane koncepcji budowy i modelu eksploatacji auta z R4 LHD e-CVT RWD na V6 biturbo AT8 F1 style stering RWD mialbym syndrom depresji poliftingowej 

-
- Lex user
- Model Lexusa: CT 200h<RX450h<GS450h
IS ma zapalniczkę w podłokietniku
Przynajmniej mój wujek tak ma w swoim. Ale to raczej wszystkie mają.

- Jubeusz
- Lex user
...pkobierecki wrote:IS ma zapalniczkę w podłokietnikuPrzynajmniej mój wujek tak ma w swoim. Ale to raczej wszystkie mają.
Last edited by Jubeusz on 7 Sep 2016, o 21:08, edited 1 time in total.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: najlepszy
Nigdy nie integruj w elektrykę, to niesamowicie niebezpieczne.
- Jubeusz
- Lex user
Gwarancja i kontrakty serwisowe daja mi niebywaly komfort psychiczny. Powiem szczerze ze zasady wspolegzystowania niektorych elementow konstrukcji HSD nie do konca rozumiem a nie chcialbym w razie czego nie tyle je zglebic, co wycenic gdy przestana ze soba wspolpracowac jak nalezymarysiabosa wrote:Nigdy nie integruj w elektrykę, to niesamowicie niebezpieczne.
-
- Lex user
- Model Lexusa: CT 200h<RX450h<GS450h
Jak to nie ma gniazdka :O No autentycznie mój wujek miał (już nie ma zmienił na nowego RX-a) IS-a 300h i ma w podłokietniku gniazdko 12V a samochód generalnie był w biednej wersji. Auto normalnie polski salon. Miał do niego podłączony wideorejestrator. Przecież to aż nieprawdopodobne, żeby w dzisiejszych czasach samochody nie miały ani jednego gniazdka w kabinie.
- Jubeusz
- Lex user
Wstyd sie przyznac, jestem glabem.... Moj tez ma.pkobierecki wrote:Jak to nie ma gniazdka :O No autentycznie mój wujek miał (już nie ma zmienił na nowego RX-a) IS-a 300h i ma w podłokietniku gniazdko 12V a samochód generalnie był w biednej wersji. Auto normalnie polski salon. Miał do niego podłączony wideorejestrator. Przecież to aż nieprawdopodobne, żeby w dzisiejszych czasach samochody nie miały ani jednego gniazdka w kabinie.