nic na ten temat nie pisałemkuskus83 wrote:Kolego kliMati wyraźnie napisałem ze jest w punkcie zamknięcia i nie chce odskoczyć
czyli masz dwie opcje:kuskus83 wrote:Palcem tez nie da się przesunąć bo wraca na pozycje zamknięcia
1.centralny zamek działa i siłownik realizuje cały czas program zamknij, bo np. zawiesił się przycisk zamykania na klamce od strony pasażera, a masz tryb otwierania poszczególnych drzwi
2.coś fizycznie blokuje "cypek"
przybliż trochę, czy powrotowi na pozycję zamknięcia towarzyszy dźwięk siłownika, czy próba przesunięcia napotyka na fizyczny opór
no tu się rozpędziłem i poleciałem z pierwszą instrukcją pod ręką, czyli angielską. W polskiej wersji to strona 26, mój błąd:kuskus83 wrote:No i sorki ale u mnie w instrukcji od Gsa na 68 stronie nie ma nic na ten temat tylko o elementach wyposażenia podlegających regulacji ( fotele, lusterka wsteczne, kierownica )
https://zapodaj.net/0acda2562c8d7.jpg.html
Jeszcze jedna podpowiedź - zobacz bezpieczniki, bo z tego co ostatnio przypadkiem się dowiedziałem, przednie lewe i prawe drzwi mają swoje bezpieczniki. Oczywiście to nie tłumaczy powodu powrotu przycisku do pozycji zamkniętej.