Ja zakupiłem taki sam filtr lub ten ST394. W zbiorniku paliwa wraz z filtrem jest pompa, pływak,itd... Rozkładasz to na części pierwsze i wyjmujesz filtr paliwa, tylko, że ten co mamy oboje ma już ta plastikową osłonkę, niestety u mnie jeden zaczep od osłonki tego "woreczka" nie chciał wskoczyć. Czy może to być przyczyną mojego problemu viewtopic.php?f=34&t=2443 ?
Jakie założenie masz??? - PROSTE!!! Walczyć i wygrywać!!!
Witam wszystkich
Od niedawna jestem w posiadaniu is 200 z 99r. i mam ten sam problem z odpalaniem woza po dłuższym czasie.
Dodam że lex jeździ na gazie od ponad 100 000 km i jest wszystko ok aktualny przebieg to 206 000.
Temat trochę upadł jak widzę bez rozwiązania problemu. Filtr paliwa bym raczej wykluczył, ponieważ po dwukrotnym przekręceniu kluczyka do zapłonu pompa paliwa dobiła by ciśnienie na listwie wtryskowej ( co wyklucza tez hipotezę cofania sie paliwa). Akumulator kreci żwawo, świece ok. Co do cewek jeszcze ich nie mierzyłem ale po odpaleniu na rozgrzanym silniku zachowują sie normalnie. I TU POMYSŁY NA DZIEŃ DZISIEJSZY MI SIE KOŃCZĄ . Prosze o pomoc jesli ktoś juz to ogarną.
Pozdrawiam.