Tabliczki informacyjne przydrzwiowe Poznań
Sam swego czasu o tym myślałem, przy poprzednim lexusie, ale jakoś bardziej pasuje mi to do niebieskiego subaru, takie subiektywne odczucia mam jakieś, nie podoba mi się to na lexachmatikol321 wrote:Cześć, widzę że temat taki już jest to nie będę otwierał kolejnego.
Mam IS200 z 2000 w kolorze niebieskim (8M6) i chciałbym pomalować felgi.
Zastanawiam się nad kolorem złotym, coś w kierunku tak jak poniżej. Znajdzie się ktoś kto poprze/odradzi mój pomysł?
Ja mam IS200 SC w takim samym kolorze i pomalowałem fele w kolorze gunmetal i mnie się podoba ...zresztą zaakceptowała to też moja żona, która jest artystką po akademi sztuk pieknych i strasznie grymaśna bywa w takich kwestiach.matikol321 wrote:Cześć, widzę że temat taki już jest to nie będę otwierał kolejnego.
Zastanawiam się nad kolorem złotym, coś w kierunku tak jak poniżej. Znajdzie się ktoś kto poprze/odradzi mój pomysł?
Ja polecammatikol321 wrote:Cześć, widzę że temat taki już jest to nie będę otwierał kolejnego.
Cliché!Oliwier wrote:Ja polecammatikol321 wrote:Cześć, widzę że temat taki już jest to nie będę otwierał kolejnego.
http://lexus-forum.pl/viewtopic.php?f=1 ... &start=340
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests