Jak się spotkasz ze znajomymi też rozmawiacie zapewne na różne tematymigomatx0 wrote:Po co sie innych pytać czy sprzedać auto?Przeciez ty nim jezdzisz i każdy ma inne odczucia i raz zmienia auta co pół roku a raz jeździ jednym 10 lat

Jak się spotkasz ze znajomymi też rozmawiacie zapewne na różne tematymigomatx0 wrote:Po co sie innych pytać czy sprzedać auto?Przeciez ty nim jezdzisz i każdy ma inne odczucia i raz zmienia auta co pół roku a raz jeździ jednym 10 lat
W twoim przypadku to możesz zostawić, ale jednocześnie rozglądać się za RX. Jak się trafi coś ciekawego naprawdę to zmienisz, jak nie będziesz dalej jeździć tym co maszmuzz wrote:ja przed GSem miałem kilka samochodów i zmieniałem je co jakieś 2 lata średnio
GS u mnie już 6 lat śmiga prawie...w międzyczasie w domu pojawił się IS i GS mk3...
w GS mk3 jest już bardziej współcześnie jeżeli chodzi o wyposażenie i estetykę ale mimo wszystko nie czułem potrzeby zmiany...
teraz zacząłem się zastanawiać nad zmianą (bagażnika w GS nie powiększę) na RX...ostatnio przy okazji poprawiania wydechu jak zobaczyłem, że nie wygląda źle od spodu to znowu nie wiem czy sprzedawać czy nie
Kupuj najdroższe mieszkanie, na jakie Cię stać i najtańszy samochód, jakim wypada Ci jeździć. Kieruj się tą zasadą, a nigdy bezsensownie nie wyp.... kasy w auto. Jeśli jesteś młodą osobą, a odnoszę wrażenie - że tak, jeśli auto nie sprawia większych problemów, trzymaj i nie marnuj sianamadkiw wrote:Witam,
posiadam GS300 MKII z 2002, kupiony od michallw w 2016, przebieg na tą chwilę coś koło 130 tys. patrząc po stanie raczej prawdziwy. Po zakupie do wymiany był tylko kompresor od klimy, no i oczywiście wiadomo rozrząd i parę pierdół w zawieszeniu. Od tamtej pory, tylko jeden elektrozawór w skrzyni, no i ostatnio padły dwie sondy, poza tym jeżdzi się nie psuje
Użytkowany 5 dni w tygodniu na dojazdy do pracy. Tyle słowem wstępu.
I teraz, sprzadać czy trzymać? Ile to jest warte na tą chwilę? Będzie raczej spadać, czy powinno się utrzymać przez jakiś czas jeszcze? Nic mnie nie ciśnie na sprzedaż, ale z drugiej strony jest to coraz starszy samochód i jeszcze jakieś tam pieniądze chciałbym odzyskać z niego. Jak wy byście postąpili?
na pewno nie oddam darmomadkiw wrote:W twoim przypadku to możesz zostawić, ale jednocześnie rozglądać się za RX. Jak się trafi coś ciekawego naprawdę to zmienisz, jak nie będziesz dalej jeździć tym co maszmuzz wrote:ja przed GSem miałem kilka samochodów i zmieniałem je co jakieś 2 lata średnio
GS u mnie już 6 lat śmiga prawie...w międzyczasie w domu pojawił się IS i GS mk3...
w GS mk3 jest już bardziej współcześnie jeżeli chodzi o wyposażenie i estetykę ale mimo wszystko nie czułem potrzeby zmiany...
teraz zacząłem się zastanawiać nad zmianą (bagażnika w GS nie powiększę) na RX...ostatnio przy okazji poprawiania wydechu jak zobaczyłem, że nie wygląda źle od spodu to znowu nie wiem czy sprzedawać czy nie
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest