Roznice miedzy IS200 a Is300
-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
Re: Roznice miedzy IS200 a Is300
powytarzam nie ma innych amorów ale jak chcecie to sobie tak myslecie
Teraz patrzę i faktycznie jest ten sam numer w katalogu.prosperopro wrote:carfun ja to juz totalnie bo dopiero zamierzam kupic is300jakmowisz to pewnie masz racje ale dziwi mnie czego wsadzili inne amory jak ta sama buda i niemalze ten sam ciezar
Kupowałem kilka miechów temu i były to inne amory - nawet cena była inna.
- prosperopro
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS400 UCF11
dobra zostawiamy kwestie amortyzatorow
jak z wyposazeniem Czy jest cos co is300 posiada i naodwrot ?
is300 ma tiptronic cos procz tego ? czy wszystko to samo?

is300 ma tiptronic cos procz tego ? czy wszystko to samo?
"Coś co jest teraz jest gorsze niż było"
"Proste sa dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie."
TOYOTA LEXUS LS400 ®
"Proste sa dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie."
TOYOTA LEXUS LS400 ®
-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
no wydaje mi sie ze polift is300 czy is200 w wersji prestige poza skrzynia kierownica i silnikiem nie roznily sie wersja amerykansak i europejska moze miec tylne felgi szersze niz przednie ale nie kazdy egzeplarz mial takie gdyz ogladale 3 takie auta z wezszymi felgami i 4 z szerszymi
Ja mam wersje EU i mam tylne felgi szersze - zgodnie z VIN - sprawdzone w ASOtomekb wrote:no wydaje mi sie ze polift is300 czy is200 w wersji prestige poza skrzynia kierownica i silnikiem nie roznily sie wersja amerykanska moze miec tylne felgi szersze niz przednie

-
- Lex user
- Model Lexusa: GS-F
carfun wrote:Ja mam wersje EU i mam tylne felgi szersze - zgodnie z VIN - sprawdzone w ASOtomekb wrote:no wydaje mi sie ze polift is300 czy is200 w wersji prestige poza skrzynia kierownica i silnikiem nie roznily sie wersja amerykanska moze miec tylne felgi szersze niz przednie
Wydaje mi sie że tylko, spotcross ma tylnie felgi szersze
z różnic mój IS 300 ma pamięć foteli ale nie wiem czy to ze względu że 300 czy że z USA
- inger
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300
Kurczę mój IS 300 europejski pamięci foteli raczej nie ma, więc chyba ta funkcja jest ze względu na leniuchów w USAkamilb wrote:carfun wrote:Ja mam wersje EU i mam tylne felgi szersze - zgodnie z VIN - sprawdzone w ASOtomekb wrote:no wydaje mi sie ze polift is300 czy is200 w wersji prestige poza skrzynia kierownica i silnikiem nie roznily sie wersja amerykanska moze miec tylne felgi szersze niz przednie
Wydaje mi sie że tylko, spotcross ma tylnie felgi szersze
z różnic mój IS 300 ma pamięć foteli ale nie wiem czy to ze względu że 300 czy że z USA

-
- Lex user
- Model Lexusa: GS-F
Tak są przyciski po lewej stronie kierownicy do zapamiętania ustawień fotela dla dwóch osób