[IS200] Lusterka
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Lusterka is200
Czyli na to wychodzi że w przedliftach grzejemy cały czas?A może kilka osób przedliftowych sprawdzi?
- Lenny
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is200
Odp: Lusterka is200
Mój przedlift grzeje 

-
- Lex user
Lusterka is200
Czyli diagnoza już jest tak więc co zrobić żeby nie grzały...bezpieczniki czy można jakoś zaradzić żeby dało się to włączyć/ wyłączyć?Może druknąc to z toyodiy i dać kumatemu elektrykowi?
- maniek_ls400
- Lex Master
- Model Lexusa: W221 S500
Re: Lusterka is200
Przejrzeć schemat od IS zlokalizować wiązkę kabli prowadzących do ogrzewania lusterk (kolory), zlokalizować przekaźnik od grzania tylnej szyby zrobić jedno cięcie na każdym 'gorącym' kablu prowadzącym do lusterek (zaizolować dotychczasowe +12) a odcięty kabel od strony lustra doprowadzić do 'gorącego' styku przekaźnika od grzania szyby. W camry wiązka do grzania szyby była w lewym progu więc jeśli w IS jest tak samo to wystarczy wyłapać przewód 'gorący' wychodzący z gumy drzwi i podłaczyć go do kabla w progu. Zrobienie tego na super ładnie i bez wandalizmu to pewnie max. 2h.
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
A ja zapytam: po co? Też mam przedlifta i nigdy mi to nie przeszkadzało i nie przeszkadza. Nie widzę uzasadnienia żeby w to się bawić.
- dead_beat
- Lex Driver
- Model Lexusa: Stilo 2.4Abarth temporary
Odp: Lusterka is200
A u mnie same nie grzeją, dopiero po włączeniu podgrzewania szyby lusterka zaczynają grzać-przedlift.
Wysłane z Motorola RAZR za pomocą Tapatalk 2.
Wysłane z Motorola RAZR za pomocą Tapatalk 2.
-
- Lex user
Lusterka is200
Mi też niby nie przeszkadza,lecz wątpię że grzanie lusterek pobiera 5W np.?Po pierwsze jest zbędne w lato po drugie dlaczego zrobili w polifcie wyłaczane a po trzecie jakoś świadomość spania przy zapalonym świetle mi przeszkadza 

- wswietyy
- Lex user
- Model Lexusa: IS-F
U mnie też grzeją same, to jest właśnie Lexus, po co masz myśleć o lusterkach jak automatyka działa,
, tylko chwalic Lexa, grzeją 14 lat i jeszcze się nie spaliły, co technologia to technologia, i jak tu nie jeździć lexusem
pozdrawiam

pozdrawiam
- dommell
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
jaja jakieś
Ja jak nie nacisnę to nie grzeje, 1999r.

- mikrus
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 mkII
u mnie polift grzeje 
gdzieś czytałem o systemie antyroszeniowym ogólnie w IS'ie (jeśli dobrze kojarzę) i dodatkowo jakiś system który wprawia lusterka w mikrodrgania by były cały czas czyste w przypadku gdy byłyby okurzone. Może to jakoś powiązane?

gdzieś czytałem o systemie antyroszeniowym ogólnie w IS'ie (jeśli dobrze kojarzę) i dodatkowo jakiś system który wprawia lusterka w mikrodrgania by były cały czas czyste w przypadku gdy byłyby okurzone. Może to jakoś powiązane?
Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj