Co po lexusie....
- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
Re: Co po lexusie....
Raczej J95
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
do sprzedania
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
a może jakiś GX lub LX?
w LC wkurzają mnie beznadziejne fotele (niewygodne) oraz trzeszczące i telepiące się plastiki w środku. Tak to spoko. 

- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Mi spokojnie wystarczyłby IS350. Nie potrzebuję dużego auta. W każdym razie na pewno wolałbym coś z Europy, a nie z Ju Es Fuckin Ej 
Pzdr

Pzdr
- carinus
- Lex Master
- Model Lexusa: RX400h,IS220d
Ciebie tez widzę że dopadła choroba terenowa.LC to chyba kompromis między komfortem i mozliwościami w terenówce.Polecam taką zabawe w której niekoniecznie trzeba topić auto po klamki w błocie.klexus wrote:fajne tereny mam blisko siebie gdzie latem spędzam sporo czasu niestety Gs tam nie dojedzie to raz, a dwa spotykać się na parkingu raz w roku po to żeby postać przy aucieDawid0ss wrote:What da ... ?!klexus wrote:ja przesiadam sie do Land Cruisera heheheh,
A tu każdej porze dnia czy nocy wsiadam w Toyke i lecę na noc polatać bo górkach przy grilu gdzie jest kupa zabawy i śmiechu.
Nie mam na myśli bawić sie w typowy off road, ale w coś żeby pobyć na świeżym powietrzu ze znajomymi a nie siedzieć i czekać na zlot gdzie jak jednemu pasuje to drugi ma umówioną wizytę u weterynarza na kastrowanie kota.
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
choroba
mam nadzieje że mnie szybko nie dopadnie... choć zawszę mówię że jak "zdziadzieje" to przesiądę się na SUVa Infini FX
a Wy co... starzejecie się?!

a Wy co... starzejecie się?!

SC430 '2002
- MPower
- Lex user
- Model Lexusa: LS400
Co do Infinity FX - ostatnio bardzo się zdziwiłem oglądając FX'a, a jak się okazało to już nie FX tylko QX70 

- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
Przygoda terenowa zaczyna się od pierwszej przejażdżki. Potem chcesz więcej i więcej ... wiem coś o tym ... aż jedziesz na kolejny rajd i więcej nie chcesz jeździć. Bo na rajdzie widziałeś ludzi, którym nie chodzi o zabawę, o rywalizację, tylko o pierwsze miejsce. A wtedy wszystko to co lubiłeś w rajdach off roadowych przestaje mieć znaczenie. I już nie jeździsz w rajdach, tylko przychodzi sobota, niedziela - wsiadasz w maszynę i jedziesz ... dla samego siebie, bo lubisz klimat, cel i przeszkody zupełnie inne niż w normalnych świecie 
Pozdrawiam
Link

Pozdrawiam
Link
How far We can go ...
- mikrus
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 mkII
Widzę, że nie jest to zależne od wieku
Ja choruję na 4x4 od jakiegoś czasu, ale na razie myślałem o pseudo terenówce typu RX300, albo Chrysler Pacyfica z tym, że wiadomo, przepaść między tymi autami jest duża. Z drugiej strony chciałbym GS mk2 więc zobaczymy jak to się wszystko dalej potoczy 

Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj