Teraz pytanie czy jest do tego jakaś przejściówka na ISO?
To jest przejściówka omijająca wzmacniacz.Dawid250286 wrote:Witam. Miesiąc temu wymieniłem radio na nowe, również posiadałem system z zewnętrznym wzmacniaczem i nie miałem problemu z podłączeniem radia po zakupie przejściówki z tej strony.
http://www.bartex-caraudio.pl/product_i ... ts_id=4812.
duży mod nie wiem czy warty świeczki , ja do tej pory się modzę z uruchomieniem aktywnego suba z radiem ze wzmakiem, instalacja była w aucie ale żeby to co uruchomić na tej instalacji to sztuka , najłatwiej było by poprowadzić nowe przewody ale to by było zbyt proste, radio Ci padło bo się upaliło czy zmieniarka ??mareecki wrote:Padło mi radio w is 200 99r. Radio z wbudowanym wzmacniaczem, brak zewnętrznego wzmacniacza za schowkiem. Zamówiłem radio z angola (premium sound system - więc przystosowane do podłączenia zewnętrznego wzmacniacza). I teraz pytanie, być może niezbyt mądre... Czy da się to radio skutecznie podłączyć bez wzmacniacza, czy będzie grało? Jeśli nie, to mogę z tego samego samochodu dokupić wzmacniacz. Tylko jak to wtedy wszystko połączyć na instalacji pod radio bezwzmakowe?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests