Otwieranie okien
-
- Lex user
- Model Lexusa: is250
Otwieranie okien
Witam mam pytanie odnosnie otwierania okien. Przy drzwiach kierowcy sa 4 przyciski otwierania wszystkich okien, tylne szyby nie moge otworzyc tylko przednie i podswietlenie przyciskow miga spotkal sie ktos juz z taka sytuacja? Dodam ze przy tylnych drzwiach normalnie dziala tylko z panelu kierowcy nie, z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam 

- bamss
- Lex Driver
Re: Otwieranie okien
probowales poklikac blokada tylnich okien?
https://www.facebook.com/is250bams/?fref=ts Auto-Elektronika -naprawy komputerow airbag liczniki CarAudio-zabudowy w ofercie Vibie, DigitalDesigns,Alpine,Gms i wiele innych 662032092
- michuu
- Lex user
- Model Lexusa: Prius
W toyocie GT86 tak miałem jak w zimie szyba przymarzła, wywołała błąd i zaczęło podświetlenie migać.anutemix wrote:Witam mam pytanie odnosnie otwierania okien. Przy drzwiach kierowcy sa 4 przyciski otwierania wszystkich okien, tylne szyby nie moge otworzyc tylko przednie i podswietlenie przyciskow miga spotkal sie ktos juz z taka sytuacja? Dodam ze przy tylnych drzwiach normalnie dziala tylko z panelu kierowcy nie, z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam
Odłączenie akumulatora na 90 sek. omoglo
- peter
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300H
miales rozladowany akumulator??? po rozladowanu trzeba programowac szyby. moze to jest problemem
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is200
A jak programuje się szyby w IS200? Wiesz może peter?
Mam taki problem, że nie działa mi AUTO dla szyby kierowcy. w dół szyba zjeżdża bez problemu, ale jak próbuję ją podnieść przez AUTO to jedzie do góry po czym zjeżdża o 10cm. Najbardziej wkurzające jest to po zgaszeniu silnika, bo każde kliknięcie traktowane jest jako AUTO. Nawet delikatne i muszę włączyć zapłon, żeby podnieść szybę.
Mam taki problem, że nie działa mi AUTO dla szyby kierowcy. w dół szyba zjeżdża bez problemu, ale jak próbuję ją podnieść przez AUTO to jedzie do góry po czym zjeżdża o 10cm. Najbardziej wkurzające jest to po zgaszeniu silnika, bo każde kliknięcie traktowane jest jako AUTO. Nawet delikatne i muszę włączyć zapłon, żeby podnieść szybę.
- Damian87
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
Odp: Otwieranie okien
Proszę..czosnek wrote:A jak programuje się szyby w IS200? Wiesz może peter?

viewtopic.php?t=282
-
- Lex user
Re: Odp: Otwieranie okien
Witam dziekuje wszystkim za zainteresowanie, jak kolega pisal odlaczenie aku pomoglo pozniej otworzylem wszystkie szyby przy kazdych dzwiach i smiga
Pozdrawiam lex userow:)