Otwieranie okien

Problemy dotyczące modelu IS
Post Reply
anutemix
Lex user
Model Lexusa: is250

Otwieranie okien

Post by anutemix »

Witam mam pytanie odnosnie otwierania okien. Przy drzwiach kierowcy sa 4 przyciski otwierania wszystkich okien, tylne szyby nie moge otworzyc tylko przednie i podswietlenie przyciskow miga spotkal sie ktos juz z taka sytuacja? Dodam ze przy tylnych drzwiach normalnie dziala tylko z panelu kierowcy nie, z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam :smile:
bamss
Lex Driver

Re: Otwieranie okien

Post by bamss »

probowales poklikac blokada tylnich okien?
https://www.facebook.com/is250bams/?fref=ts Auto-Elektronika -naprawy komputerow airbag liczniki CarAudio-zabudowy w ofercie Vibie, DigitalDesigns,Alpine,Gms i wiele innych 662032092
michuu
Lex user
Model Lexusa: Prius

Post by michuu »

anutemix wrote:Witam mam pytanie odnosnie otwierania okien. Przy drzwiach kierowcy sa 4 przyciski otwierania wszystkich okien, tylne szyby nie moge otworzyc tylko przednie i podswietlenie przyciskow miga spotkal sie ktos juz z taka sytuacja? Dodam ze przy tylnych drzwiach normalnie dziala tylko z panelu kierowcy nie, z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam :smile:
W toyocie GT86 tak miałem jak w zimie szyba przymarzła, wywołała błąd i zaczęło podświetlenie migać.
Odłączenie akumulatora na 90 sek. omoglo
peter
Lex user
Model Lexusa: IS 300H

Post by peter »

miales rozladowany akumulator??? po rozladowanu trzeba programowac szyby. moze to jest problemem
czosnek
Nowy lex user
Model Lexusa: is200

Post by czosnek »

A jak programuje się szyby w IS200? Wiesz może peter?

Mam taki problem, że nie działa mi AUTO dla szyby kierowcy. w dół szyba zjeżdża bez problemu, ale jak próbuję ją podnieść przez AUTO to jedzie do góry po czym zjeżdża o 10cm. Najbardziej wkurzające jest to po zgaszeniu silnika, bo każde kliknięcie traktowane jest jako AUTO. Nawet delikatne i muszę włączyć zapłon, żeby podnieść szybę.
Damian87
Lex Driver
Model Lexusa: IS 200

Odp: Otwieranie okien

Post by Damian87 »

czosnek wrote:A jak programuje się szyby w IS200? Wiesz może peter?

Mam taki problem, że nie działa mi AUTO dla szyby kierowcy. w dół szyba zjeżdża bez problemu, ale jak próbuję ją podnieść przez AUTO to jedzie do góry po czym zjeżdża o 10cm. Najbardziej wkurzające jest to po zgaszeniu silnika, bo każde kliknięcie traktowane jest jako AUTO. Nawet delikatne i muszę włączyć zapłon, żeby podnieść szybę.
Proszę..:)
viewtopic.php?t=282
anutemix
Lex user

Re: Odp: Otwieranie okien

Post by anutemix »

Witam dziekuje wszystkim za zainteresowanie, jak kolega pisal odlaczenie aku pomoglo pozniej otworzylem wszystkie szyby przy kazdych dzwiach i smiga :piwko: Pozdrawiam lex userow:)
Post Reply

Return to “IS”