Witam,
jestem zainteresowany autem z ogłoszenia:
http://allegro.pl/piekny-lexus-is-300-2 ... 17385.html
ktoś coś wie o aucie?
1. mnie na pierwszy rzut oka zastanawia bardzo mały przebieg- z książki serwisowej zamieszczonej na zdjęciach wynika m.in, że przez ostatnie 3 lata auto przelatało ok 7500km
2. widziałem to auto na allegro już kilka razy a na innym forum lexa był wystawiany już ok 6 miesięcy temu. Skoro cena jest jaka jest, można by się spodziewać, że auto jest godne uwagi, no ale jakoś od pół roku się nie sprzedało...
3. po co ktoś kto sprowadził auto z Niemiec (chcąc oczywiście na tym zarobić) oddaje auto do warsztatu na "detailing" (czytaj wydaje na usługę od 450 - 1500zł zależy co było robione) tłumacząc:"Zdecydowałem się na autodetailing, ponieważ uważałem, że stan wizualny nie był adekwatny do stanu technicznego". Biorąc pod uwagę, że auto jest do obejrzenia w Słupcy ktoś zadał sobie trochę trudu, bo detailing był robiony w Warszawie. Czyżby była to padaka za jakies 2500 euro którą ktoś przytargał z Niemiec, przekręcił licznik i zrobił detailing w najlepszym przypadku tylko dlatego, żeby wygląd auta pasował do przebiegu (trzeba przyznać, że fachowa robota chłopaków z Shine Factory), wyprał tapicerkę i wystawił za kwotę, po której można by się spodziewać, że auto jest godne zainteresowania? Bo jeśli tak, to uważam, że to już szczyt chamstwa.
A wy co o nim myślicie? jest co oglądać?