Ktoś coś by pomógł z tym tematem?

A mógłbyś mnie pokazać gdzie mam co podłączyć aby się mechanizm navi otwierał ??dommell wrote:Zrobić tak by navi się otwierała jest banalne. 3 kabelki i mechanizm navi będzie działał. A to już pierwszy krok aby zamiast ekranu lcd zamontować tam nawigacjęWielu już to zrobiło. Jest tu gdzieś wątek. Sam takie coś zrobiłem. wstawiłem nawigację blow. No ale to we wcześniejszym lexie. Nie jest to trudne. Jak ktos lubi czasem coś podlubac to sobie poradzi. Poszukaj na forum wątku. Tam wiecej przeczytasz. Tymbardziej ze masz stara navi do ktorej nie wgrasz map polski. A z nawigacja innego producenta mozesz szalec. Filmy muzyka telefon czy kamera cofania. I wszystko w fabrycznej lexusowej ruchomej obudowie
kupiec1985 wrote:A mógłbyś mnie pokazać gdzie mam co podłączyć aby się mechanizm navi otwierał ??dommell wrote:Zrobić tak by navi się otwierała jest banalne. 3 kabelki i mechanizm navi będzie działał. A to już pierwszy krok aby zamiast ekranu lcd zamontować tam nawigacjęWielu już to zrobiło. Jest tu gdzieś wątek. Sam takie coś zrobiłem. wstawiłem nawigację blow. No ale to we wcześniejszym lexie. Nie jest to trudne. Jak ktos lubi czasem coś podlubac to sobie poradzi. Poszukaj na forum wątku. Tam wiecej przeczytasz. Tymbardziej ze masz stara navi do ktorej nie wgrasz map polski. A z nawigacja innego producenta mozesz szalec. Filmy muzyka telefon czy kamera cofania. I wszystko w fabrycznej lexusowej ruchomej obudowie
chyba że ma ktoś niepotrzebne kostki to chętnie bym odkupił
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests