Szukam sprawdzonego gazownika z Łodzi.

W tym temacie wpisujemy polecane warsztaty,serwisy etc. lub takie w których wasz Lexus nigdy więcej koła nie postawi.
Post Reply
XWALDIK
Lex user
Model Lexusa: gs 430

Szukam sprawdzonego gazownika z Łodzi.

Post by XWALDIK »

Szukam dobrego i sprawdzonego gazownika z Łodzi do GS 430 Mk II. Pozdrawiam.
maniek_ls400
Lex Master
Model Lexusa: W221 S500

Re: Szukam sprawdzonego gazownika z Łodzi.

Post by maniek_ls400 »

Przyjedz do Piaseczna Jest tu warsztat prowadzony przez 2 gosci. Robili instalke w moim oraz dwoch innych LS430 w IS300.
Zaden z nas nie ma absolutnie zadnych klopotow z gazem. Dzis oddalem im S500 do gazowania.Ceny mają bardzo dobre. (LpgTech do LS430, sterownik 328 OBD, wtryski LPGTech, zbiornik 70l w koło - 3700brutto z pełną fakturą).
Update - instalka do S-ki - 2 xKME Gold, wtryski Hana, zbiornik 85l, sterownik LPGTech - 4k z pełną fakturą. Merc jeździ tak jak na PB tylko 'ciut' oszczędniej (wydając oszczędzam :) ).
Last edited by maniek_ls400 on 12 Apr 2014, o 23:30, edited 1 time in total.
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
XWALDIK
Lex user

Post by XWALDIK »

Kolego proszę o kontakt do gazownika na pw. Dzięki i pozdrawiam.
XWALDIK
Lex user

Post by XWALDIK »

Witam. Po prawie roku użytkowania narazie wszystko prawie jest ok. Dzień po odebraniu zgasł mi samochód na drodze. Spalił się bezpiecznik w skrzynce bezpieczników. Po przełączeniu na benzynę 500m i to samo. Okazało się ze przewód się przetarł i było zawarcie na masę po lewej stronie . Troche się mi podniosło ciśnienie ale naprawiłem. Od tego czasu tylko dwa razy poleciał bezpiecznik od instalacji lpg no i lampka check engine czasami się zaświeci ,a po paru dniach też gaśnie. Samochód chodzi fajnie.Pali 16 litrow lpg więc nie ma tragedii.Pozdrawiam.
miguel
Nowy lex user
Model Lexusa: IS 200

Post by miguel »

Chciałbym odświeżyć temat.
Mam zamiar zamontować LPG w moim IS200 - ktoś może polecić dobrego gazownika w Łodzi?
Yarecki
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by Yarecki »

miguel wrote:Chciałbym odświeżyć temat.
Mam zamiar zamontować LPG w moim IS200 - ktoś może polecić dobrego gazownika w Łodzi?
Do Płocka masz niedaleko :pijak:
mfind
Nowy lex user
Model Lexusa: Lx

Post by mfind »

XWALDIK wrote:Witam. Po prawie roku użytkowania narazie wszystko prawie jest ok. Dzień po odebraniu zgasł mi samochód na drodze. Spalił się bezpiecznik w skrzynce bezpieczników. Po przełączeniu na benzynę 500m i to samo. Okazało się ze przewód się przetarł i było zawarcie na masę po lewej stronie . Troche się mi podniosło ciśnienie ale naprawiłem. Od tego czasu tylko dwa razy poleciał bezpiecznik od instalacji lpg no i lampka check engine czasami się zaświeci ,a po paru dniach też gaśnie. Samochód chodzi fajnie.Pali 16 litrow lpg więc nie ma tragedii.Pozdrawiam.
Gdzie/kto montował u ciebie instalacje?
owczar
Moderator
Model Lexusa: Lexus

Post by owczar »

XWALDIK wrote:Witam. Po prawie roku użytkowania narazie wszystko prawie jest ok. Dzień po odebraniu zgasł mi samochód na drodze. Spalił się bezpiecznik w skrzynce bezpieczników. Po przełączeniu na benzynę 500m i to samo. Okazało się ze przewód się przetarł i było zawarcie na masę po lewej stronie . Troche się mi podniosło ciśnienie ale naprawiłem. Od tego czasu tylko dwa razy poleciał bezpiecznik od instalacji lpg no i lampka check engine czasami się zaświeci ,a po paru dniach też gaśnie. Samochód chodzi fajnie.Pali 16 litrow lpg więc nie ma tragedii.Pozdrawiam.
Zapala się kontrolka ok o jesteś prawie zadowolony? Zawory się jeszcze nie wypalily?
rtcars
Nowy lex user
Model Lexusa: is220

Post by rtcars »

Często się psuje. Nieeee raz na miesiąc :) ale jest ok
KowaLazer
Lex Driver
Model Lexusa: is200

Post by KowaLazer »

RUDI CAR obok Łodzi . Ma profil na Fb . Ogarnia PRO :)
Post Reply

Return to “Warsztaty”