Szukam sprawdzonego gazownika z Łodzi.
-
- Lex user
- Model Lexusa: gs 430
Szukam sprawdzonego gazownika z Łodzi.
Szukam dobrego i sprawdzonego gazownika z Łodzi do GS 430 Mk II. Pozdrawiam.
- maniek_ls400
- Lex Master
- Model Lexusa: W221 S500
Re: Szukam sprawdzonego gazownika z Łodzi.
Przyjedz do Piaseczna Jest tu warsztat prowadzony przez 2 gosci. Robili instalke w moim oraz dwoch innych LS430 w IS300.
Zaden z nas nie ma absolutnie zadnych klopotow z gazem. Dzis oddalem im S500 do gazowania.Ceny mają bardzo dobre. (LpgTech do LS430, sterownik 328 OBD, wtryski LPGTech, zbiornik 70l w koło - 3700brutto z pełną fakturą).
Update - instalka do S-ki - 2 xKME Gold, wtryski Hana, zbiornik 85l, sterownik LPGTech - 4k z pełną fakturą. Merc jeździ tak jak na PB tylko 'ciut' oszczędniej (wydając oszczędzam
).
Zaden z nas nie ma absolutnie zadnych klopotow z gazem. Dzis oddalem im S500 do gazowania.Ceny mają bardzo dobre. (LpgTech do LS430, sterownik 328 OBD, wtryski LPGTech, zbiornik 70l w koło - 3700brutto z pełną fakturą).
Update - instalka do S-ki - 2 xKME Gold, wtryski Hana, zbiornik 85l, sterownik LPGTech - 4k z pełną fakturą. Merc jeździ tak jak na PB tylko 'ciut' oszczędniej (wydając oszczędzam

Last edited by maniek_ls400 on 12 Apr 2014, o 23:30, edited 1 time in total.
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
-
- Lex user
Kolego proszę o kontakt do gazownika na pw. Dzięki i pozdrawiam.
-
- Lex user
Witam. Po prawie roku użytkowania narazie wszystko prawie jest ok. Dzień po odebraniu zgasł mi samochód na drodze. Spalił się bezpiecznik w skrzynce bezpieczników. Po przełączeniu na benzynę 500m i to samo. Okazało się ze przewód się przetarł i było zawarcie na masę po lewej stronie . Troche się mi podniosło ciśnienie ale naprawiłem. Od tego czasu tylko dwa razy poleciał bezpiecznik od instalacji lpg no i lampka check engine czasami się zaświeci ,a po paru dniach też gaśnie. Samochód chodzi fajnie.Pali 16 litrow lpg więc nie ma tragedii.Pozdrawiam.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 200
Chciałbym odświeżyć temat.
Mam zamiar zamontować LPG w moim IS200 - ktoś może polecić dobrego gazownika w Łodzi?
Mam zamiar zamontować LPG w moim IS200 - ktoś może polecić dobrego gazownika w Łodzi?
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Do Płocka masz niedalekomiguel wrote:Chciałbym odświeżyć temat.

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Lx
Gdzie/kto montował u ciebie instalacje?XWALDIK wrote:Witam. Po prawie roku użytkowania narazie wszystko prawie jest ok. Dzień po odebraniu zgasł mi samochód na drodze. Spalił się bezpiecznik w skrzynce bezpieczników. Po przełączeniu na benzynę 500m i to samo. Okazało się ze przewód się przetarł i było zawarcie na masę po lewej stronie . Troche się mi podniosło ciśnienie ale naprawiłem. Od tego czasu tylko dwa razy poleciał bezpiecznik od instalacji lpg no i lampka check engine czasami się zaświeci ,a po paru dniach też gaśnie. Samochód chodzi fajnie.Pali 16 litrow lpg więc nie ma tragedii.Pozdrawiam.
-
- Moderator
- Model Lexusa: Lexus
Zapala się kontrolka ok o jesteś prawie zadowolony? Zawory się jeszcze nie wypalily?XWALDIK wrote:Witam. Po prawie roku użytkowania narazie wszystko prawie jest ok. Dzień po odebraniu zgasł mi samochód na drodze. Spalił się bezpiecznik w skrzynce bezpieczników. Po przełączeniu na benzynę 500m i to samo. Okazało się ze przewód się przetarł i było zawarcie na masę po lewej stronie . Troche się mi podniosło ciśnienie ale naprawiłem. Od tego czasu tylko dwa razy poleciał bezpiecznik od instalacji lpg no i lampka check engine czasami się zaświeci ,a po paru dniach też gaśnie. Samochód chodzi fajnie.Pali 16 litrow lpg więc nie ma tragedii.Pozdrawiam.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is220
Często się psuje. Nieeee raz na miesiąc
ale jest ok

- KowaLazer
- Lex Driver
- Model Lexusa: is200
RUDI CAR obok Łodzi . Ma profil na Fb . Ogarnia PRO