zastosuję się do niego w lipcu na urlop, bo mi się grzeje mocno lewy przód co dziś zauważyłem i przy okazji wrzucę nowe tarcze przód i klocki

swoją drogą tarcze schodzą normalnie z piasty czy trzeba wybijać z łożyska jak np. w Mitsubishi?
Czerwony mi nie pasował, postawiłem na stonowany. Myślę że kolor ładnie spasował, nie wyróżnia się i nie gryzie ze srebrnymmedyss wrote:ale super wyszłoNo w sumie do tego koloru czerwone tak troche już wiejsko zalatują... ori kolor u mnie jest tak jakby zielonkawy. Tak ogólnie to co to za felgi? Bo chyba się w nich zakochałem...
Są normalnie nałożone na piaste. Ale może być i tak że się "zespawały" z piastą i bez konkretnego młota bądź szlifierki nie podchodździda wrote: swoją drogą tarcze schodzą normalnie z piasty czy trzeba wybijać z łożyska jak np. w Mitsubishi?
bardzo mnie to cieszy może prócz tego zespawania - także wypłata, zamawianie części i impreza w garażuPepe_GD wrote:Są normalnie nałożone na piaste. Ale może być i tak że się "zespawały" z piastą i bez konkretnego młota bądź szlifierki nie podchodź
Piterek870 wrote:Witam. Jestem tu nowy. Chcialbym zrobic podobny mod na swoim lexie. Zaciski zostaly juz wypiaskowane, pomalowane proszkowo. Ale zostaje problem z szablonami na zaciski. Tzn z wycieciem ich na ploterze. Caly wzor trzeba przerobic na jakis wzor wektorowy. A za taka przyjemnosc to sobie licza okolo 50zl + folia+ wyciecie to skroja mnie jak za zboze. I tu moje pytanie. Czy ma ktos takie szablony, wzory gotowe?
Nie odpala mi się ten wątek ...
Poszedł mailfifass wrote: Nie odpala mi się ten wątek ...Mógłby ktoś poratować i podesłać mi szablon mailem: fifif1@wp.pl ??
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests